Ό,τι μπορεί να δημιουργήσει το ανθρώπινο μυαλό, μπορεί να το ελέγξει ο ανθρώπινος χαρακτήρας. Thomas Edison, 1847-1934, Αμερικανός εφευρέτης

H KLINEX στηρίζει την εθνική προσπάθεια για καθαρά και ασφαλή σχολεία

Η KLINEX, μέσα από το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» το οποίο υλοποιεί από το 2016, με δεδομένες τις ανάγκες υγιεινής που έχει δημιουργήσει η εξάπλωση του Covid-19, όχι μόνο συνεχίζει αλλά αυξάνει τη δωρεά καθαριστικών & απολυμαντικών προϊόντων σε περισσότερα σχολεία, στηρίζοντας την εθνική προσπάθεια του Υπουργείου Παιδείας και των Δήμων για την ασφαλή επιστροφή των μαθητών στο σχολικό περιβάλλον.

Η χλωρίνη εξάλλου αποτελεί αναγνωρισμένο συστατικό τόσο οικιακής όσο και επαγγελματικής απολύμανσης και περιλαμβάνεται στις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ.

Ήδη, στο πλαίσιο του «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο», η Klinex έχει προσφέρει τα 4 τελευταία χρόνια τουλάχιστον 210 τόνους καθαριστικών προϊόντων, σε περισσότερα από 280 δημόσια δημοτικά σχολεία, σε 31 νομούς της Ελλάδας.

Εφαρμόζοντας το πρόγραμμα «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο», η Klinex, η μάρκα που έχει καταγραφεί στη συνείδηση των καταναλωτών ως ο ειδικός στην απολύμανση, έχει στόχο να συμβάλλει στη δημιουργία προϋποθέσεων, ώστε το περιβάλλον μέσα στο οποίο αναπτύσσονται και δραστηριοποιούνται τα παιδιά μας να είναι υγιεινά καθαρό.

 Βασικό μέλημα της Klinex είναι να συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τη μεγάλη εκστρατεία για την επιστροφή σε μια νέα μορφή κανονικότητας, τόσο αυτή την περίοδο όσο και με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβριο.

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Επιχειρηματικά Νέα
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ενοποιημένες πωλήσεις 1,156 δισ.ευρώ το 2019

Στα 1,156 δισ. ευρώ, έναντι 1,402 δισ.

Close