Θα πάρει πολύ καιρό και σίγουρα η Δύση θα παραμείνει ο κυρίαρχος πολιτισμός για μεγάλο διάστημα μέσα στον επόμενο αιώνα, αλλά η παρακμή ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη. Samuel P.Hyntington, 1927-2008, Αμερικανός επιστήμονας

«Here Comes Everybody», νέο ραδιοφωνικό show από David Byrne

6 Αυγούστου, 2020

Νέο μηνιαίο, «πολύ συχνά θεματικό» ραδιοφωνικό show στο Sonos Sound System Station εγκαινίασε το περασμένο Σάββατο ο David Byrne. Η εκπομπή θα μεταδίδεται κάθε πρώτη του μηνός και, στη συνέχεια, θα είναι διαθέσιμη για όλους στο MixCloud.

«ΚΑΘΕ μήνα, κάνω μια καινούργια playlist!» εξήγησε, σε ανακοίνωσή του, ο Byrne. «Προσπαθώ να μην επαναλαμβάνω τραγούδια, αλλά καμιά φορά δεν μπορεί κανείς να μην επιστρέφει σε κάτι που αγαπά. Σε αυτό το ραδιοφωνικό show οι playlist είναι πολύ συχνά θεματικές – μουσικές για ταινίες, σύγχρονες κυκλοφορίες, εκπλήξεις από τη νότια Ινδία, τουρκική ποπ. Ενδέχεται να μην σας αρέσουν όλες, αλλά επιστρέψτε τον επόμενο μήνα κι εκεί θα είναι… η μουσική που περιμένατε όλη σας τη ζωή».

Η πρώτη εκπομπή περιελάμβανε τραγούδια και συνθέσεις από Christine and the Queens, Serpentwithfeet, Barış Manço, Ornette Coleman, Chief Dr Sikuru Ayinde Barrister και άλλους. Επιπλέον, ο Byrne απέτισε φόρο τιμής στον Ennio Morricone, ο οποίος απεβίωσε τον Ιούλιο.

Πλέον, το Sonos Radio φιλοξενεί show των Thom Yorke, Khruangbin, Brittany Howard, Jeff Parker και David Byrne και όλα είναι προσβάσιμα μέσω της εφαρμογής Sonos.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Η ζωή του συγγραφέα Mohamedou Ould Slahi σε ταινία

Μια νέα άτιτλη ταινία θρίλερ βρίσκεται στα σκαριά με σκηνοθέτη τον Κέβιν Μακντόναλντ (Kevin Macdonald).

Close