Μετά από μια ματιά σ΄αυτόν τον πλανήτη, ένας επισκέπτης από το διάστημα θα έλεγε: “θέλω να δω αμέσως τον υπεύθυνο” - Γουίλιαμ Μπάροουζ

Η ZeniΘ προσφέρει την κορυφαία ενέργειά της στον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μ.Αλέξανδρος»

12 Απρίλιος, 2019

Η ZeniΘ, ο Νο1 πάροχος φυσικού αερίου στην Ελλάδα σε αριθμό συνδέσεων και η πρώτη εταιρεία στη χώρα που προσφέρει την υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας σε νοικοκυρά και επιχειρήσεις, στηρίζει ως κύριος χορηγός το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, τον 14ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου.

«Η ZeniΘ επέλεξε να στηρίξει ως κύριος χορηγός την κορυφαία αυτή αθλητική διοργάνωση προκειμένου να τιμήσει τις ρίζες της, την πόλη της Θεσσαλονίκης, που από το 2000 μέχρι και σήμερα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών σε φυσικό αέριο και ρεύμα. Στόχος μας είναι να δώσουμε την ενέργειά μας στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, στηρίζοντας έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό για ακόμα μία φορά» δήλωσε ο διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, Μάνος Εξαρχουλάκος.

Ταυτόχρονα, οι επισκέπτες θα ενημερωθούν και για τις καινοτόμες υπηρεσίες και τα προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που προσφέρει η εταιρεία πανελλαδικά. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τα οφέλη που προσφέρει στον οικογενειακό προϋπολογισμό η υπηρεσία ολοκληρωμένης ενέργειας ZeniΘ DUAL ENERGY, που παρέχει εκπτώσεις σε όσους χρησιμοποιούν συνδυαστική ενέργεια από τη ZeniΘ, και φυσικό αέριο και ρεύμα.

Παράλληλα, όσοι επισκεφτούν το booth της ZeniΘ στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τις 09.30 έως τις 13.30 θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σ’ ένα διασκεδαστικό activation και να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό για να κερδίσουν 8 μήνες δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ.

 

Read previous post:
Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του Qs Inspiration

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του Qs Inspiration, του πρωτότυπου σπορ σεντάν που συμβολίζει την εποχή της...

Close