Ο Νότος δημιουργεί τους πολιτισμούς. Ο Βορράς τους καταστά, τους καταστρέφει, δανείζεται από αυτούς, τους διαδίδει. Αυτή είναι μια σύντομη σύνοψη της Ιστορίας - Will Durant

Η Χιμνάσια ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Μαραντόνα

3 Ιουνίου, 2020

Την παραμονή του Ντιέγκο Μαραντόνα στο «τιμόνι» της Χιμνάσια Λα Πλάτα και για την επόμενη σεζόν (2020-2021) ανακοίνωσε την Τετάρτη (6/03) ο σύλλογος της Αργεντινής.

Αν και δεν δόθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες, οι οπαδοί της Χιμνάσια, γνωστοί ως «Τριπέρος», ανέβασαν στο Twitter: «Για μας, είσαι ένας ακόμη “Τριπέρο” και η καρδιά σου είναι μπλε και άσπρη, όπως και η δική μας. Χιμνάσια 2021 ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ.» 

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή το 1986 ανέλαβε τα ηνία της ομάδας τον Σεπτέμβριο του 2019, όταν βρισκόταν στον… πάτο του βαθμολογικού πίνακα της πρώτης κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα της βελτιώθηκαν, ωστόσο ακόμη μάχονταν για τον υποβιβασμό όταν διακόπηκε η σεζόν στην Αργεντινή τον περασμένο Απρίλιο. 

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής, όμως, ψήφισε να μην υποβιβαστεί καμία ομάδα, γλιτώνοντας με αυτό τον τρόπο την ομάδα του Μαραντόνα από την… πτώση. 

Read previous post:
Εγκρίθηκε το ΠΣΕ για την ανάπλαση της ΔΕΘ-Helexpo

Το "πράσινο φως" για το Πολεοδομικό Σχέδιο Εφαρμογής (ΠΣΕ), που αφορά στην ανάπλαση του διεθνούς εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου της...

Close