Υπήρξε υπερβολικά συχνά, υπερβολικά εύκολα για κυβερνήσεις και κυβερνήσεις να παρασύρουν τους ανθρώπους σε πόλεμο. Lester B. Pearson, 1897-1972, Καναδός συγγραφέας & διπλωμάτης

Η W800 φέρνει την εμβληματική μοτοσυκλέτα στη νέα εποχή

11 Δεκεμβρίου, 2019

Τα μοντέλα W800 που παρουσιάστηκαν πρόσφατα από την Kawasaki συμπληρώνονται στις αρχές του 2020, με τη νεότερη W που έρχεται για να ολοκληρώσει την γκάμα των τριών μοντέλων. Μετά την επιτυχία των W800 Street και W800 Café, η νέα W800 αντλεί έμπνευση από την αυθεντική W1 που κυκλοφόρησε το 1966 και είχε τεράστιο αντίκτυπο στους μοτοσυκλετιστές εκείνης της εποχής.

Το πλαίσιο είναι μια νέα κατασκευή με σωλήνες μεγαλύτερης διαμέτρου που προσφέρουν σταθερότητα, ενώ η προσθήκη του κεντρικού σταντ στον βασικό εξοπλισμό ενισχύει ακόμη περισσότερο την ευκολία στην καθημερινή χρήση. Διαθέτει άνετη σέλα, μοναδικής σχεδίασης γραφικά στα όργανα, καθώς και βαφή που θυμίζουν μοτοσυκλέτες του παρελθόντος. Η νέα W800 δημιουργήθηκε για να προσελκύσει και να συναρπάσει τους φίλους της κλασικής γοητείας. Γι’ αυτό το λόγο περιλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό επιχρωμιωμένων και γυαλισμένων εξαρτημάτων, που συνδυάζονται αρμονικά με τις κλασικές γραμμές που προσφέρουν οι διπλοί σωλήνες της εξάτμισης και τα δύο τελικά, τα οποία σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν βαθύ χαρακτηριστικό ήχο, σε συνδυασμό με εξαιρετική εμφάνιση.

Τα νέα δισκόφρενα εμπρός και πίσω, καθώς και το σύστημα ABS είναι αποτελεσματικά, ενώ το συνολικό πακέτο επικεντρώνεται στην κάλυψη των προδιαγραφών Euro5 που θα τεθούν σύντομα σε εφαρμογή.

Έτσι, για το 2020, η W800 τιμά τα περισσότερα από 50 χρόνια κληρονομιάς W και φέρνει αυτή την εμβληματική μοτοσυκλέτα στη νέα εποχή, δίνοντας έμφαση στις αυθεντικές αξίες και το κλασικό στυλ.

Κ.Π.

Περισσότερα στη κατηγορία Auto Moto
Το νέο Peugeot 208 αναδείχθηκε το «Αυτοκίνητο του 2020» στην Ελλάδα

Το νέο Peugeot 208 αναδείχθηκε το «Αυτοκίνητο του 2020» από τον ανεξάρτητο δημοσιογραφικό θεσμό “ Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την...

Close