Όσον αφορά το ζήτημα της Μέσης Ανατολής, εμείς θα ασχοληθούμε με το μαγείρεμα και η Ευρώπη μπορεί να πλύνει τα πιάτα - Condoleezza Rice

Η Volkswagen ολοκλήρωσε την παραγωγή του Beetle

12 Ιούλιος, 2019

Η Volkswagen κατασκεύασε το τελευταίο Beetle στο εργοστάσιο που διαθέτει στη Βραζιλία. Το αυτοκίνητο-σύμβολο της γερμανικής μάρκας, μετά από 80 χρόνια, αποσύρεται από τη γκάμα και στη γραμμή παραγωγής του θα κατασκευάζεται ένα SUV, όπως αναφέρει το Reuters.

Όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες αναπροσαρμόζουν την παραγωγική δυνατότητά τους για να αυξήσουν την παραγωγή των SUV και Crossover και να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις που απαιτεί η παραγωγή των νέων ηλεκτρικών μοντέλων.

Η Volkswagen, στο εργοστάσιό της στην Πουέμπλα, στο Μεξικό, παράγει ήδη το Crossover Vigo Tiguan και στο τέλος του 2020 θα ξεκινήσει την παραγωγή του Crossover Tarek στη θέση του Beetle.

Αυτά τα Crossover μοντέλα είναι δημοφιλή στις Ηνωμένες Πολιτείες και το εργοστάσιο στο Μεξικό καλύπτει τη ζήτηση.

Η εταιρεία αποφάσισε τα τελευταία Beetle να πωληθούν στο Amazon.com για να δώσει μία νέα διάσταση στην εξέλιξη της αγοράς των αυτοκινήτων και στις δυνατότητες των ηλεκτρονικών αγορών.

Σπύρος Ρέκκας

Read previous post:
Παροχή πληροφοριών από το υπουργείο Μεταφορών για το ιστορικό των εισαγόμενων αυτοκινήτων, από την 27η Σεπτεμβρίου 2019

Τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει, μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας του υπουργείου Μεταφορών, η παροχή κρίσιμων πληροφοριών για τους υποψήφιους αγοραστές εισαγόμενων μεταχειρισμένων...

Close