Τίποτε δεν είναι πιο εκπληκτικό από την ευκολία με την οποία οι πολλοί κυβερνώνται από τους λίγους. David Hume, 1711-1776, Άγγλος φιλόσοφος

H Vodafone Ελλάδας στηρίζει τη Γραμμή SOS 15900 της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων

26 Νοεμβρίου, 2018

Την παροχή δωρεάν επικοινωνίας για όλους τους συνδρομητές της σε σταθερή και κινητή τηλεφωνία προς τη Γραμμή SOS της γενικής γραμματείας Ισότητας των Φύλων ανακοίνωσε η Vodafone Ελλάδας με αφορμή την 25η Νοεμβρίου, η οποία έχει καθιερωθεί από τον ΟΗΕ ως Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Μέσω της συνεργασίας μεταξύ της Vodafone Ελλάδας και της γενικής γραμματείας Ισότητας των Φύλων, οι οικιακοί και εταιρικοί πελάτες κινητής που έχουν συμβόλαιο, καρτοπρόγραμμα και καρτοκινητό Vodafone, καθώς και οι συνδρομητές σταθερής της εταιρείας, θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν επικοινωνίας, χωρίς καμία χρέωση για την κλήση τους προς τη Γραμμή SOS.

Η τηλεφωνική Γραμμή SOS είναι μια υπηρεσία εθνικής εμβέλειας, που δίνει τη δυνατότητα στις γυναίκες θύματα βίας ή σε τρίτα πρόσωπα να επικοινωνήσουν άμεσα ε ένα φορέα αντιμετώπισης της έφυλης βίας. Επιπλέον, αποτελεί σημείο επαφής για κάθε πολίτη ή φορέα που επιθυμεί να λάβει πληροφορίες σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της βίας, ισότητας των φύλων κτλ.

Τη γραμμή στελεχώνουν ψυχολόγοι και κοινωνιολόγοι που παρέχουν άμεση βοήθεια σε 24ωρη βάση, 365 ημέρες το χρόνο, ενώ η επικοινωνία μπορεί να γίνει και μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης: sos15900@isotita.gr.

«Στη Vodafone παίρνουμε θέση για σημαντικά ζητήματα, όπως η ενδυνάμωση των γυναικών, με δράσεις που στηρίζουν έμπρακτα την ισότητα και τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Σήμερα, διευρύνουμε τη στήριξη μας προς τη γυναίκα, ενισχύοντας το έργο της Γραμμής SOS 15900, που λειτουργεί η γενική γραμματεία Ισότητας. Είμαστε υπερήφανοι για αυτές τις πρωτοβουλίες και πιστεύουμε ότι έτσι δείχνουμε το δρόμο προς ένα συναρπαστικό μέλλον με ίσες ευκαιρίες για όλους», δήλωσε η Νικόλ Ιωαννίδη, διευθύντρια εταιρικών σχέσεων της Vodafone Ελλάδας.

Περισσότερα στη κατηγορία Επιχειρηματικά Νέα
Στην ακτοπλοΐα η Newsphone μέσω θυγατρικής

Προσύμφωνο αγοράς πλοίου με την ναυτική εταιρεία KEFALONIAN LINES υπέγραψε η υπό σύσταση θυγατρική εταιρεία Levante Ferries V Ν.Ε της...

Close