Ο μεγαλύτερος κίνδυνος σε μια περίοδο αναταραχής δεν είναι η αναταραχή. Είναι να ενεργείς με βάση τη λογική του χθες - Peter Drucker, 1909-2005, Αυστριακός γκουρού του management

Η UEFA εξετάζει περαιτέρω και τους χορηγούς της Μάντσεστερ Σίτι

19 Φεβρουαρίου, 2020

Αντικείμενο περαιτέρω έρευνας από τις αρμόδιες επιτροπές της UEFA, ενδέχεται να αποτελέσει η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τον διετή αποκλεισμό που της επεβλήθη από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση για παράβαση των κανονισμών ποθυ διέπουν το οικονομικό εύ αγωνίζεσθαι.

    Οπως αποκαλύπτει ο «Guardian», η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία «θα παρακολουθεί με προσοχή τους χορηγούς του συλλόγου στο Αμπου Ντάμπι, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν η αεροπορική εταιρεία Etihad χρηματοδοτούσε πλήρως ή εάν υπήρξε επιδότηση».

    Σε σχετικά δημοσιεύματα των βρετανικών μέσω ενημέρωσης, αναφέρονται λεπτομέρειες για τις αμφιβολίες που υπάρχουν, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Στα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κυρίως σε δύο του Χόρχε Τσουμίγιας, πρώην επικεφαλής της οικονομικής υπηρεσίας της Σίτι, αναφέρεται ότι η χορηγία της Etihad χρηματοδοτήθηκε σε μεγάλο βαθμό από την ADUG, την εταιρεία που ανήκε στον ιδιοκτήτη του συλλόγου, Σεϊχη Μανσούρ, μέλος της βασιλικής οικογένειας του Αμπού Ντάμπι».
 

Read previous post:
Κ. Χατζηδάκης: Στην Άνδρο μετατρέπουμε μια εθνική ντροπή σε καλή πρακτική

«Προσπαθούμε να μετατρέψουμε μια εθνική ντροπή σε μία περίπτωση καλής περιβαλλοντικής πρακτικής.

Close