Ο φιλόσοφος είναι ένας τυφλός που ψάχνει σε ένα σκοτεινό δωμάτιο για μια μαύρη γάτα που δεν είναι εκεί. Ο θεολόγος είναι αυτός που τη βρίσκει. - H.L. Mencken, 1880-1956, Αμερικανός Αρθρογράφος

Η Τζένα Γκόλντσακ σε αποστολή προστασίας της φάλαινας μπελούγκα

26 Φεβρουαρίου, 2020

Όταν το μοντέλο από τη Βρετανία, Τζένα Γκόλντσακ παθιάστηκε με την κλιματική αλλαγή και τα περιβαλλοντικά ζητήματα, ήξερε ότι έπρεπε να κάνει περισσότερα γι ‘αυτό από απλές αναρτήσεις στο Instagram.

«Οποιοσδήποτε μπορεί να δημοσιεύει σχετικά με τα ζητήματα αυτά στο διαδίκτυο, αλλά δεν είναι αρκετό» δήλωσε η Γκόλντσακ στο Vogue. «Ήθελα να κάνω κάτι σημαντικό» ανέφερε.

Γνωστό πρόσωπο από τις διαφημιστικές εκστρατείες του Marc Jacobs και τις σελίδες των διεθνών εκδόσεων της Vogue, η Τζένα Γκόλντσακ βρίσκεται μπροστά από την κάμερα από την εφηβεία της.

Τώρα που είναι 25 ετών, διοχετεύει την ενέργειά της σε θέματα που την ενδιαφέρουν, δηλαδή τη διατήρηση της άγριας ζωής. Ως πρέσβειρα του Sea Life Trust, η Γκόλντσακ έχει περάσει τον τελευταίο χρόνο συμμετέχοντας στις προσπάθειες για το πρώτο ανοιχτό υδάτινο απόθεμα για τις για τις φάλαινες μπελούγκα, το «Καταφύγιο για τη Φάλαινα Μπελούγκα» στην Ισλανδία.

Πρώτα εντάχθηκε στο πρόγραμμα, Καταφύγιο Φώκιας Κορνουάλης και στη συνέχεια σε αυτό για την προστασία της φάλαινας μπελούγκα. Η Γκόλντσακ ήταν εξοικειωμένη με την αποστολή του οργανισμού. «Είναι μια αγγλική οργάνωση που γνωρίζω όλη μου τη ζωή. Κάνουν θαυμάσια δουλειά με τραυματισμένες φώκιες, τις περιθάλπουν και τις αποθεραπεύουν μέχρι να είναι έτοιμες να επανενταχθούν στην άγρια φύση».

Read previous post:
Προκαταρκτική επιτροπή: Καταθέτει ο Σάμπυ Μιωνή

Η ειδική κοινοβουλευτική επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης συνεδριάζει αυτήν την ώρα, με αντικείμενο την εξέταση του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Close