Δεν θεωρούμε ντροπή την φτώχεια. Ντροπή είναι να μην την αποφεύγει κανείς δουλεύοντας. Θουκυδίδης, 460-394 π.Χ., Αθηναίος ιστορικός

Η Τσέλσι Κλίντον στο πλευρό της Μελάνια και του Μπάρον

24 Αυγούστου, 2017

Μία ανέλπιστη σύμμαχο βρήκε η Μελάνια Τραμπ στην υπεράσπιση του γιου της. Πρόκειται για την Τσέλσι Κλίντον η οποία καταφέρθηκε εναντίον των μέσων ενημέρωσης που άσκησαν κριτική στον Μπάρον Τραμπ, για τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται.

Η Κλίντον μέσω του Twitter υπερασπίστηκε τον Μπάρον, όταν η εφημερίδα The Daily Caller κορόιδεψε τις ενδυματολογικές επιλογές του 11χρονου γράφοντας ότι θα έπρεπε «να ντύνεται όπως στον Λευκό Οίκο».

«Είναι καιρός τα μέσα ενημέρωσης και όλοι να αφήσουν στην ησυχία του τον Μπάρον Τραμπ», έγραψε η Τσέλσι, υπερασπίζοντας τον γιο του Προέδρου παρά τις πολιτικές διαφορές που έχει με τον ίδιο.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια, ευχαρίστησε την Τσέλσι Κλίντον για την υποστήριξή της προς τον Μπάρον γράφοντας στο Twitter «είναι σημαντικό να υποστηρίζουμε τα παιδιά μας να είναι ο εαυτός τους» συμπληρώνοντας με το χάσταγκ #StopChildhoodBullying.

Με το μήνυμα αυτό η Μελάνια υπενθυμίζει την πλατφόρμα κατά του εκφοβισμού, την οποία είχε υποσχεθεί ότι θα είναι η προτεραιότητας της ως Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Μάλιστα είχε υποσχεθεί ότι με τα δικαιώματα που της δίνει το αξίωμά της θα κάνει τα πάντα για να σταματήσει τον εκφοβισμό μέσω διαδικτύου.

Εξάλλου όπως δήλωσε ο Λευκός Οίκος η Μελάνια Τραμπ έχει τον πλήρη έλεγχο των προσωπικών της μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δεν ζητάει την έγκριση του Λευκού Οίκου ή του συζύγου της πριν κάνει κάποια ανάρτηση και ούτε συνεργάζεται με ομάδα διαχειριστών.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Τα SAG βραβεύουν τον Μόργκαν Φρίμαν

Για την έως τώρα πορεία του στην υποκριτική θα τιμηθεί ο ηθοποιός Μόργκαν Φρίμαν, από τα Screen Actors Guild (SAG)...

Close