Ιστορία είναι η μετατροπή τρομερών κατακτητών σε σιωπηλές υποσημειώσεις - Πωλ Έλντριντζ

Η Τράπεζα Πειραιώς Επίσημος Χορηγός των διοργανώσεων του ΣΕΓΑΣ

16 Ιουλίου, 2020

Ισχυρό χορηγό απέκτησε ο ΣΕΓΑΣ στην προσπάθειά του να αντεπεξέλθει στις όλο και αυξανόμενες οικονομικά ανάγκες της ομοσπονδίας. Έτσι, Επίσημος Χορηγός για το σύνολο των αθλητικών διοργανώσεών του, με κορωνίδα τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, θα είναι η Τράπεζα Πειραιώς.

Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν επίσημα την έναρξη της συνεργασίας τους και ο Βασίλης Κουτεντάκης, Ανώτερος Γενικός Διευθυντής και Εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τον ΣΕΓΑΣ. Σε μία ιδιαιτέρως δύσκολη περίοδο, λόγω των δυσμενών επιπτώσεων της πανδημίας, η Τράπεζα Πειραιώς, με μακρά παράδοση σε δράσεις κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει τον κλασικό αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι», παραμένοντας σταθερή στις αξίες της, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή του στην Ελλάδα και ακόμα περισσότερες διακρίσεις για τους αθλητές μας».

Εκ μέρους του ΣΕΓΑΣ, ο πρόεδρος Κώστας Παναγόπουλος δήλωσε: «Εκ μέρους όλων μας στο ΣΕΓΑΣ καλωσορίζω τη διοίκηση και τους εργαζόμενους της τράπεζας Πειραιώς, όχι μόνο στο χορηγικό πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ, αλλά και στην οικογένεια του ελληνικού στίβου».

 

Χρ. Μουρδουκούτας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συμμετοχές από έξι χώρες και όλα τα γνωστά ονόματα της χώρας μας

Read previous post:
Πυρκαγιά στο Θεολόγο της Φθιώτιδας

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα σε πευκόφυτη περιοχή ανάμεσα σε Μαλεσίνα και Θεολόγο στη Λοκρίδα της Φθιώτιδας.

Close