Σε όλες τις εποχές, η πολιτική ήταν η τέχνη του παραλόγου. Stefan Zweig, 1881-1942, Αυστριακός συγγραφέας

Η τουριστική Ελλάδα για πρώτη φορά στην Δυτική Ακτή της Αμερικής

12 Οκτώβριος, 2018

Με την συνεργασία και υποστήριξη της ASTA (American Society of Travel Agents), η North Events διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το 1ο Greek Panorama B2B Roadshow για ελληνικές τουριστικές επιχειρήσεις και προορισμούς τον Μάιο, 2018 σε 3 μεγάλα αστικά κέντρα της ανατολικής ακτής των Η.Π.Α. σε Βοστώνη, Ουάσιγκτον και Νέα Υόρκη.

 

Τον Φεβρουάριο του 2019, η North Events, προγραμματίζει το 2ο GREEK PANORAMA B2B Roadshow για την Ελλάδα στην δυτική ακτή των Η.Π.Α., σε 3 σημαντικούς προορισμούς της Καλιφόρνια: Σαν Ντιέγκο, Λος Άντζελες και Σαν Φρανσίσκο. Η Καλιφόρνια είναι μια από τις πλουσιότερες πολιτείες των ΗΠΑ και η μεγαλύτερη σε πληθυσμό και αποτελεί ιδιαίτερα σημαντικό στόχο για την Ελληνική τουριστική αγορά.

 

Πρόγραμμα Περιοδείας:

 

1. San Diego 25 Φεβρουαρίου 2019

 

2. Los Angeles 26 + 27 Φεβρουαρίου 2019

 

3. San Francisco 28 Φεβρουαρίου 2019 + 1 Μαρτίου 2019

 

Στις συναντήσεις που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ ελληνικής και αμερικανικής πλευράς στο Λος Άντζελες και το Σαν Φραντσίσκο, θα διοργανωθούν και βραδινές εκδηλώσεις – δείπνα εργασίας – με σημαντικά στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας της Αμερικής. Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν προορισμοί και εκπρόσωποι εταιριών από όλο το φάσμα της Ελληνικής τουριστικής αγοράς.

 

Read previous post:
Ο ΤΑΡ στηρίζει την απασχόληση των Δασικών Συνεταιρισμών Νεστορίου για 10 χρόνια

Νεστόριο, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Close