Η τυραννία ενός ηγεμόνα σε μια ολιγαρχία δεν είναι τόσο επικίνδυνη για το κοινό όσο η απάθεια των πολιτών σε μια δημοκρατία. Montesquieu, 1689-1755, Γάλλος στοχαστής

Η Toyota αναπτύσσει νέες δραστηριότητες για την χρήση των αυτοκινήτων στην Ευρώπη

21 Ιανουαρίου, 2020

Η Toyota, θεωρεί ότι 2020 θα είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονικές περιόδους στη παρουσία της στην ευρωπαϊκή αγορά. Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Ιαπωνίας ανακοίνωσε τα προγράμματα της, που θα εφαρμόσει φέτος στον τομέα της κινητικότητας και έθεσε νέους στόχους για την ανάπτυξη των πωλήσεων της.

Ειδικότερα, η ιαπωνική εταιρεία στο πλαίσιο της ενημέρωσης των δημοσιογράφων του αυτοκινήτου, ανακοίνωσε ότι λανσάρει στην Ευρώπη τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτου και άλλων μέσω μετακίνησης που περιλαμβάνει η εταιρεία της Kinto, αναφέρει το Automotive News Europe.

Η Toyota, χρησιμοποιεί ήδη την Kinto στην Ιαπωνία για να προσφέρει ενοικίαση αυτοκινήτου. Στην Ευρώπη, αναμένει ότι οι υπηρεσίες Kinto θα προσφερθούν τελικά σε νέα ενιαία εφαρμογή, η οποία θα αξιοποιήσει τη νέα τάση για την χρήση του αυτοκινήτου.

Η ιαπωνική εταιρεία, αποφάσισε να λανσάρει στην Ευρώπη την Kinto για να αντιμετωπίσει την άνοδο των εταιρειών χρηματοδοτικής μίσθωσης και να προετοιμασθεί κατάλληλα για να αντιμετωπίσει την επερχόμενη αυτόνομη κίνηση των οχημάτων που θα αλλάξει όλο το σκηνικό στις μετακινήσεις.

 

Read previous post:
Νίκη Κεραμέως: Βάζουμε τα θεμέλια για την αναδιάρθρωση της δημόσιας εκπαίδευσης

«Με το νομοσχέδιο βάζουμε τα θεμέλια για την αναδιάρθρωση της δημόσιας εκπαίδευσης στα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα  σε κοινό βηματισμό με...

Close