Αμνηστία: Η μεγαλοψυχία του κράτους απένταντι σε παρανομούντες των οποίων η τιμωρία θα είχε μεγάλο κόστος. - Ambrose Bierce, 1842-1914, Αμερικανός συγγραφέας

Η Ταϋλάνδη επιλέγει Μύκονο για διακοπές

25 Μάιος, 2018

Συνάντηση με τον Πρέσβη της Ταϊλάνδης στην Ελλάδα κ. Chailert Limsomboon και τον Πρόξενο κ. Juckarin Charoenphuk είχε στο Δημαρχείο Μυκόνου ο Δήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Κουκάς.

Οι τρεις άνδρες αντάλλαξαν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τον τουρισμό, ενώ συζήτησαν για τη σύσφιξη των σχέσεων Μυκόνου και Ταϊλάνδης.

Με δεδομένο το αυξημένο ενδιαφέρον υψηλού επιπέδου τουριστών από την Ταϊλάνδη για τη Μύκονο, αλλά και Μυκονιατών που επιλέγουν ως φθινοπωρινό-χειμερινό προορισμό τους την Ταϊλάνδη, στη συνάντηση του κ. Κουκά με την αντιπροσωπεία της Πρεσβείας της Ταϊλάνδης, συζητήθηκαν εκτενώς οι τρόποι που θα μπορούσαν να οδηγήσουν τις δυο πλευρές σε στενότερη συνεργασία.

Η επικοινωνία του Δημάρχου Μυκόνου με την Πρεσβεία της Ταϊλάνδης, εντάσσεται στο ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για άνοιγμα της τουριστικής αγοράς της Ανατολής, που έχει ως βασικό στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Read previous post:
Επίσκεψη Στ. Κοντονή στις φυλακές υψίστης ασφαλείας Χανίων

Την ενίσχυση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και των πολιτιστικών δράσεων σε όλα τα καταστήματα κράτησης στη χώρα, επαναβεβαίωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης...

Close