Μερικές φορές εύχομαι οι άνθρωποι να έδιναν μεγαλύτερη έμφαση στην τήρηση του νόμου από όση δίνουν στην επιβολή του. Calvin Coolidge, 1872-1933, Αμερικανός πρόεδρος

H Super League στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2019

23 Σεπτεμβρίου, 2019

 H Super League αφιερώνει την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην εκστρατεία #BEACTIVE 2019, με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2019. 

 Η ανακοίνωση της Super League:
«Η Super League στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και σε συνεργασία με τις Ευρωπαϊκές Λίγκες – European Leagues – την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφιερώνει την 5η Αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, στις 28-29/09/2019, στην εκστρατεία #BEACTIVE 2019.
Το πανευρωπαϊκό αθλητικό κίνημα #BEACTIVE 2019, έχει στόχο να ωθήσει όλους τους πολίτες στην καθημερινή αθλητική δραστηριότητα και την σωματική άσκηση ανεξαρτήτου ηλικίας/φύλου, καταγωγής ή φυσικής κατάστασης και να ευαισθητοποιήσει ως προς τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής όλων στον αθλητισμό και στην φυσική άσκηση με στόχο την ευεξία και την υγεία των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και να ενισχύσει τα μηνύματα για την κοινωνική συνοχή.
Σε όλους τους αγώνες της 5ης Αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, ποδοσφαιριστές και παιδιά θα αναρτήσουν πανό που θα προβάλλουν την εκστρατεία #BEACTIVE 2019 στην παράταξη πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ τα οφέλη της άθλησης θα προβληθούν από τους φωτεινούς πίνακες των γηπέδων, συνοδευόμενα από ηχητικά μηνύματα.»
 

Read previous post:
Την υποψηφιότητά τους για την ηγεσία της ΚΕΔΕ ανακοίνωσαν οι Λ. Κυρίζογλου και Δ. Παπαστεργίου

Τη διεκδίκηση της ηγεσίας του κορυφαίου θεσμικού οργάνου τη Τοπικής Αυτοδιοίκησης, της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ανακοίνωσαν και άλλοι...

Close