Είναι επικίνδυνο για έναν υποψήφιο να λέει πράγματα που οι άνθρωποι μπορεί να θυμούνται. Eugene McCarthy, 1916-2005, Αμερικανός πολιτικός

Η Στουτγκάρδη αγόρασε κι επίσημα τον Μαυροπάνο

19 Μαΐου, 2022

Η παραμονή της Στουτγκάρδης στην Bundesliga στο φινάλε της εφετινής σεζόν, ενεργοποίησε αυτομάτως και την οψιόν αγοράς του Κώστα Μαυροπάνου απ’ την Άρσεναλ, αντί του ποσού των 3 εκατ. ευρώ, με τον διεθνή Έλληνα αμυντικό να γίνεται πλέον κι επίσημα παίκτης της γερμανικής ομάδας για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο 24χρονος στόπερ είχε παραχωρηθεί δανεικός στους Σουηβούς απ’ τους «κανονιέρηδες» το καλοκαίρι του 2020, βοηθώντας τα μέγιστα στην εφετινή χρονιά για την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία της Γερμανίας με 4 γκολ.

«Πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό και θα συνεχίσω να κάνω το καλύτερο γι’ αυτό το μεγάλο κλαμπ. Η εμπιστοσύνη απ’ τους διοικούντες προς το πρόσωπό μου και η επιρροή απ’ τους φίλους της Στουτγάρδης, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα» τόνισε ο Μαυροπάνος λίγο μετά την ολοκλήρωση της «μόνιμης» μεταγραφής του στο γερμανικό κλαμπ.

Από την πλευρά της η Άρσεναλ, σε ξεχωριστό μήνυμά της στα social media του συλλόγου, ευχαρίστησε τον Έλληνα αμυντικό. «Ευχαριστούμε τον Ντίνο για την προσφορά του και του ευχόμαστε τα καλύτερα στην Στουτγκάρδη».
ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ