Για να μάθουμε νέα πράγματα ίσως χρειαστεί να ξεμάθουμε παλιά πράγματα και κόλπα. Και οι δύο διαδικασίες δεν μπορεί ποτέ να επιτευχθούν χωρίς ταπεινότητα - Ajaero Tony Martins

Η Σούζι Μένκες αποχωρεί από την Vogue International

6 Ιουλίου, 2020

Η Σούζι Μένκες αποχωρεί από τον ρόλο της ως συντάκτρια της Vogue International. Η Βρετανίδα δημοσιογράφος και κριτικός μόδας, δήλωσε στο Business of Fashion ότι «είναι ώρα για μια νέα περιπέτεια» και χαρακτήρισε το τρέχον πολιτιστικό κλίμα ως ώρα προβληματισμού.

Η Μένκες πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να «γράφει, να δημοσιεύει, να ηχογραφεί και να ενώνει τη βιομηχανία» στο website της και μέσω Instagram, όπου έχει περισσότερους από 500.000 ακόλουθους.

Ως συνέπεια της αποχώρησης της Μένκες, ο Condé Nast International ακυρώνει το ετήσιο συνέδριο Condé Nast Luxury Conference, εκδήλωση της οποίας ήταν επικεφαλής τα τελευταία πέντε χρόνια.

Τα άρθρα της δημοσιεύονταν σε 21 διεθνείς εκδόσεις της Vogue και μεταφράζονταν σε 15 γλώσσες.

Ως μία από τις πιο υψηλού προφίλ και ανεξάρτητες φωνές της μόδας, η Σούζι Μένκες ήταν μία από τις γνωστές δημοσιογράφους της Vogue. Πριν από την προσχώρηση στον Condé Nast International, πέρασε 26 χρόνια στην International Herald Tribune, τώρα International New York Times, όπου αναδείχθηκε σε μια από τις σημαντικότερες δημοσιογράφους και κριτικούς που κάλυπταν τον κλάδο της μόδας.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Το Forbes υποστηρίζει ότι η Κιμ Καρντάσιαν δεν είναι δισεκατομμυριούχος

Πρώτα κατέρριψε τους ισχυρισμούς της Κάιλι Τζένερ ότι είναι η «νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος» και σήμερα το Forbes απορρίπτει τα όσα...

Close