Αν απουσιάζει η δικαιοσύνη, τι άλλο είναι η πολιτική εξουσία, παρά οργανωμένη ληστεία; Ιερός Αυγουστίνος, 354-430, Άγιος

Η Softex στηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι Plus» του Δήμου Αθηναίων

Η Softex, σε συνέχεια της πρωτοβουλίας του Δήμου Αθηναίων και ανταποκρινόμενη στην ανάγκη για την παροχή βασικών αγαθών σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δυσμενή θέση, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού (Covid-19), συνεισφέρει στο πρόγραμμα του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης «Βοήθεια στο Σπίτι Plus» προσφέροντας προϊόντα φροντίδας υγείας.

Στο πλαίσιο αυτό, θα διαθέτει κάθε εβδομάδα για διάστημα δύο μηνών, 2.500 συσκευασίες χαρτί υγείας, ώστε να καλύψει τις ανάγκες οικογενειών και μοναχικών ατόμων που εντάσσονται στο πρόγραμμα και αδυνατούν να εξυπηρετηθούν.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «σε αυτό το πρωτόγνωρο περιβάλλον που όλοι βιώνουμε, η Softex, πιστή στις αξίες της για περισσότερα από 80 χρόνια, με αίσθημα αλληλεγγύης και συλλογικής ευθύνης αποδεικνύει τη στήριξή της στους ανθρώπους που πλήττονται σημαντικά και εκφράζει έμπρακτα ότι είμαστε όλοι μαζί και την πίστη ότι θα το ξεπεράσουμε σύντομα».
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Η Procter & Gamble ανακοίνωσε την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας

Η Procter & Gamble, ανακοίνωσε την ενίσχυση, μέσω δωρεάς στο υπουργείο Υγείας, των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας με τον απαραίτητο εξοπλισμό...

Close