Κανένας άνθρωπος ούτε ομάδα ούτε έθνος δεν μπορεί να ενεργήσει ανθρώπινα ή να σκεφθεί σωστά υπό το κράτος ενός μεγάλου φόβο. Bertrand Russell, 1872-1970, Βρετανός φιλόσοφος

Η Σίντι Κρόφορντ στη συγκέντρωση χρημάτων για την 11η Σεπτεμβρίου

12 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Σίντι Κρόφορντ βοήθησε να συγκεντρωθούν χρήματα κατά την ετήσια ημέρα φιλανθρωπίας του Cantor Fitzgerald στις 11 Σεπτεμβρίου, απαντώντας στα τηλέφωνα και λαμβάνοντας τις προσφορές, οι οποίες προορίζονται για την ανακούφιση των περιοχών που πλήττονται από καταστροφές. 
 
«Είπα» ένα δισεκατομμύριο «περισσότερες από μία φορές», ακούστηκε να λέει στους υπαλλήλους το σούπερ μόντελ. «Και “ένα δισεκατομμύριο πέσος” μια φορά».
 
Το είπε ακόμα «η όλη διαδικασία είναι διασκεδαστική, και προσπαθώ να μάθω, αλλά βρίσκονται πολλοί πάνω από κεφάλι μου τώρα».  
 
Η Κρόφορντ, η Δρ Ruth Westheimer, ο Τόνι Μπλερ, ο Ουόλτ Φραζίρ, ο Μπίλι Κράνταπ, η Κοκό Ροσά και άλλες διασημότητες που βοήθησαν να συγκεντρωθούν χρήματα για τις φιλανθρωπικές δράσεις της οργάνωσης. Ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Κιτ Χάρλινγκτον συμμετείχαν στην εκδήλωση από το Λονδίνο.

 

Read previous post:
Αλί Νταεί: «Ο Ρονάλντο μπορεί να σπάσει το ρεκόρ μου»

Σίγουρος ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να τον ξεπεράσει στον παγκόσμιο πίνακα των σκόρερς με τις εθνικές ομάδες, εμφανίστηκε ο...

Close