Οι άνθρωποι γενικά αναγνωρίζουν ένα γεγονός σαν αλήθεια μόνο όταν το γεγονός συμφωνεί με αυτά που ήδη πιστεύουν - Andy Rooney

Η Serie A μετράει απώλειες άνω των 500 εκατ. ευρώ

28 Σεπτεμβρίου, 2020

Η κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου μετράει απώλειες στα έσοδα από τις εισπράξεις εισιτηρίων άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ, λόγω της νέας πανδημίας του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσε σήμερα επικεφαλής της Serie A, προειδοποιώντας παράλληλα για το δυσοίωνο οικονομικά μέλλον της Λίγκας.

Για να περιορίσει τη μετάδοση του COVID-19, η ιταλική κυβέρνηση απέρριψε μια πρόταση αύξησης των θεατών σε αθλητικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της άρσης του τρέχοντος ορίου των 1.000 θεατών στους αγώνες ποδοσφαίρου της Serie A, προκειμένου να καλύψει το ένα τέταρτο της χωρητικότητας ενός σταδίου.

«Μέχρι τώρα, η Serie A αντιμετωπίζει έλλειμμα άνω των 500 εκατομμυρίων ευρώ», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Lega Calcio Serie A, Λουίτζι Ντε Σιέρβο, αποδίδοντας την έλλειψη εσόδων και στη μείωση των χορηγιών, εκτός από τις απώλειες από τα εισιτήρια.

«Όλο το σύστημα βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης», πρόσθεσε, καλώντας την κυβέρνηση να εξετάσει σταδιακά την αύξηση του ανώτατου ορίου θεατών σε αγώνες.

ΘΟΔΩΡΗΣ ΨΩΜΑΣ

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Κ. Μπακογιάννης : Στοχευμένες δράσεις στην Αθήνα για την αντιμετώπιση του κορονοιού

Δράσεις και παρεμβάσεις αντιμετώπισης του κορονοιού σε επίπεδο γειτονιάς-κοινότητας ξεκινούν στο Δήμο Αθηναίων , ανακοίνωσε ο δήμαρχος , Κώστας Μπακογιάννης...

Close