Όπως το έδαφος, όσο και αν είναι γόνιμο, αδυνατεί να παράγει κάτι δίχως καλλιέργεια, έτσι και ο νους του ανθρώπου: δίχως την εκπαίδευση αδυνατεί να δώσει τους αναμενόμενους καρπούς. Πλούταρχος, 47-120 μ.Χ.  Αρχαίος Έλληνας ιστορικός

Η Seat επενδύει στη συνδεσιμότητα των μοντέλων της

23 Μάιος, 2018

Η Seat αναβαθμίζει όλους τους τομείς των μοντέλων της και δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη συνδεσιμότητα. Ειδικότερα, στο νέο Seat Arona, στους τομείς της συνδεσιμότητας και της άνεσης, προσφέρει συστήματα infotainment, όπως το Keyless Entry με Start & Stop System, την υψηλής ακρίβειας και ποιότητας πίσω κάμερα, την premium οθόνη 8″ black panel, την ασύρματη βάση φόρτισης τηλεφώνου με κεραία GSM και το ηχοσύστημα BeatsAudioTM. Το Arona είναι ένα συνδεδεμένο αυτοκίνητο χάρη στα Apple Car Play, Android Auto, Mirror Link και το Seat DriveApp.

Ένα ακόμη στοιχείο που δείχνει την προσπάθεια της μάρκας να αναβαθμίσει περαιτέρω το Arona είναι η προσθήκη του νέου ψηφιακού cockpit το οποίο προσφέρει εξαιρετική λειτουργικότητα και τέλεια ψηφιακή ανάλυση. Επίσης, στη παλέτα των τεχνολογιών προστίθεται και η δια δραστική φωνητική υπηρεσία Amazon Alexa, η οποία αλλάζει τον τρόπο χειρισμού των ψηφιακών υπηρεσιών.

Η ισπανική μάρκα επενδύει στην ανάπτυξη της τεχνολογίας που συμβάλει στην εύκολη πρόσβαση στη μουσική. Τα μοντέλα της εξοπλίζονται με ενσωματωμένη εφαρμογή Shazam, μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που χρησιμοποιείται από εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες για να συνδεθούν με τον κόσμο της μουσικής. Η εφαρμογή Shazam γίνεται μέσω του Seat DriveApp για Android Auto.

Η συνεργασία αυτή επιτρέπει στον οδηγό να αναγνωρίσει εύκολα και με απόλυτα ασφαλές τρόπο τα αγαπημένα του τραγούδια, χάρη στα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει το Seat DriveApp.

Στο νέο Seat Arona, ολοι οι κινητήρες διαθέτουν σύστημα άμεσου ψεκασμού, στροβιλοσυμπιεστή και αυτόματο σύστημα stop&go. Υπάρχουν τρείς διαφορετικοί κινητήρες βενζίνης, όλοι με αλουμινένιο μπλοκ. Ο πρώτος είναι ο 3-κύλινδρος, 1.0 TSI 95 ίππων με 5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Ο κινητήρας 1.0 TSI 115 ίππων συνδυάζεται με 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ή 7-τάχυτο DSG διπλού συμπλέκτη. Το ισχυρότερο μοτέρ βενζίνης 1.5 TSI EVO αποδίδει 150 ίππους με τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρων, αποκλειστικά στην έκδοση FR, με 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ντίζελ, 1.6 TDI 95 ίππων (5-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή 7-τάχυτο κιβώτιο DSG) καθώς και με 115 ίππους (6-τάχυτο κιβώτιο). Σύντομα και ο κινητήρας 1.0 TSI 90 ίππων CNG. Η Seat είναι ενας από τους πρώτους κατασκευαστές αυτοκινήτων που λανσάρει στην κατηγορία των compact crossover, κινητήρα ο οποίος τροφοδοτείται με συμπιεσμένο φυσικό αέριο. Το φυσικό αέριο είναι μια από τις επιλογές για να μειωθούν οι εκπομπές των επικίνδυνων ρύπων και να περιορισθεί η χρήση της βενζίνης και του ντίζελ στα οχήματα.

Read previous post:
Το δικαίωμα στην άμβλωση στην Ευρώπη και τον κόσμο

Η άμβλωση, αντικείμενο δημοψηφίσματος αυτήν την εβδομάδα στην Ιρλανδία και δικαστικής διαδικασίας στην Νότια Κορέα, παραμένει απαγορευμένη σε  δεκάδες χώρες...

Close