Ένας από τους λόγους που οι άνθρωποι σταματούν να μαθαίνουν, είναι ότι γίνονται όλο και πιο απρόθυμοι να ρισκάρουν μια αποτυχία. John X. Gardner, 1912-2002, Αμερικανός πολιτικός

Η Schneider Electric παρουσιάζει τη νέα σειρά πολύπριζων Unica

12 Νοεμβρίου, 2019

Η Schneider Electric, παρουσιάζει τα νέα πολύπριζα της σειράς Unica, που ακολουθούν την αισθητική και το στυλ από την ομώνυμη σειρά διακοπτικού υλικού. Οι λύσεις της σειράς Unica είναι σχεδιασμένες για κάθε είδους εγκατάσταση, όπως για οικίες, ξενοδοχεία, γραφεία κλπ.

 
Η νέα σειρά πολύπριζων σε λευκό και μαύρο χρώμα, αποτελείται από 22 κωδικούς με πληθώρα επιλογών, όπως δύο επιλογές αριθμού θέσεων (3 ή 5), δυνατότητα USB θυρών φόρτισης (5V DC, max 2,4A) και τρεις επιλογές μήκους καλωδίου, από 1,5, 3 και 5 μέτρα, διατομής 1,5 mm2. Τα συγκεκριμένα πολύπριζα ξεχωρίζουν για την πλάκα αλουμινίου, η οποία και στις 2 επιλογές χρώματος, προσδίδει μία ξεχωριστή αισθητική στο χώρο. Παράλληλα, διαθέτουν αποσπώμενη βάση στήριξης τοίχου και φωτιζόμενο διακόπτη παροχής on/off, καθώς και ασφάλεια για τα παιδιά σε όλες τις θέσεις.

 
Στόχος της Schneider Electric είναι να προσφέρει πάντα ολοκληρωμένες, αποδοτικές και έξυπνες τεχνολογίες και λύσεις που συμβάλλουν στην ενίσχυση των χώρων διαβίωσης των καταναλωτών και σε έναν άνετο τρόπο ζωής. Η εταιρεία προσφέρει επίσης, μια ευρεία σειρά προϊόντων για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, τα οποία προσφέρουν ασφάλεια, άνεση και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε εδώ.

Read previous post:
Τροπολογία Κικίλια για επανακαθορισμό του συστήματος τιμολόγησης φαρμάκων και κοστολόγησης

Επανακαθορίζεται το σύστημα τιμολόγησης των φαρμάκων και το σύστημα κοστολόγησής τους, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης...

Close