Όταν κάποιος διατείνεται ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα αλλά είναι θέμα αρχής, τότε πρόκειται για τα χρήματα. Αβραάμ Λίνκολν, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

Η Ρωσία επαναλαμβάνει τις αεροπορικές πτήσεις προς εννέα χώρες, οι οποίες είχαν ανασταλεί εξαιτίας της πανδημίας

Η Ρωσία θα άρει από τις 9 Νοεμβρίου την απαγόρευση που είχε επιβάλει εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού στις αεροπορικές πτήσεις προς τις Μπαχάμες, το Ιράν, την Τυνησία, την Ταϊλάνδη, την Ολλανδία, τη Σουηδία, την Νορβηγία, την Σλοβενία και το Ομάν, ανακοίνωσε σήμερα ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η ρωσική κυβέρνηση πέρυσι με την έναρξη της πανδημίας είχε απαγορεύσει τις κανονικές εμπορικές πτήσεις στο εξωτερικό, αλλά έκτοτε χαλαρώνει σταδιακά τους περιορισμούς. Οι απαγορεύσεις πτήσεων επέφεραν βαρύ πλήγμα στις αεροπορικές εταιρείες της Ρωσίας.

Επίσης η Ρωσία από τις 9 Νοεμβρίου θα αυξήσει τις κανονικές πτήσεις προς 12 χώρες συμπεριλαμβανομένων της Γερμανίας, Ισπανίας , Ιταλίας και Γαλλίας.

Εκτός των χωρών αυτών, θα αυξηθούν οι πτήσεις προς την Αλβανία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Βενεζουέλα, Μάλτα και Μαλδίβες.