Όποιος θέλει να πετύχει ένα μακρινό στόχο, πρέπει να προχωράει με μικρά βήματα. Saul Bellow, Καναδοαμεικανός συγγραφέας

H Ρενέ Ζελβέγκερ, ένιωσε “ένα αίσθημα ευθύνης” υποδυόμενη την Τζούντι Γκάρλαντ

11 Σεπτεμβρίου, 2019

Η Ρενέ Ζελβέγκερ ένιωσε, όπως δήλωσε, ένα “αίσθημα ευθύνης” υποδυόμενη την θρυλική ηθοποιό και τραγουδίστρια Τζούντι Γκάρλαντ όσο πιο πιστά μπορούσε στην ταινία “Τζούντι”, η οποία προβλήθηκε χθες στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο και καταχειροκροτήθηκε.

Η ταινία αναφέρεται στους τελευταίους έξι μήνες της ζωής της Γκάρλαντ, όταν έφθασε στο Λονδίνο το 1968 για να τραγουδήσει στο πλαίσιο μιας sold-out περιοδείας με στόχο να βελτιώσει την οικονομική της κατάσταση.

Εν μέσω μιας τρικυμιώδους δικαστικής διαμάχης με τον τέταρτο σύζυγό της και συνοδευόμενη στην περιοδεία της από τον πέμπτο και τελευταίο σύζυγό της Μίκι Ντι, τον οποίο υποδύεται ο Φιν Γούιτροκ, η Γκάρλαντ δίνει μάχη εναντίον της κατάθλιψης, της αγχώδους διαταραχής και του εθισμού.

Η Ζελβέγκερ χαρακτήρισε τον ρόλο της “ένα είδος διαρκούς εξερεύνησης” ανάμεσα στο δημόσιο πρόσωπο της διάσημης ηθοποιού και τραγουδίστριας και στις προσωπικές της εμπειρίες.

“Υπάρχουν πολλές παράμετροι που είναι μη διαπραγματεύσιμες και έχουν καταγραφεί δημοσίως και μέσα από τα λόγια της ίδιας της Τζούντι. Επομένως νιώθεις κατά κάποιον τρόπο μια αίσθηση ευθύνης για να τα αναπαραστήσεις με όσο πιο αυθεντικό τρόπο μπορείς. Και έπειτα τα υπόλοιπα ήταν αρκετά δύσκολο να τα γνωρίζω γιατί μιλάμε για πολύ ιδιωτικές στιγμές που δεν έχουν γίνει γνωστές και είναι μια ερμηνεία του πώς θα μπορούσε, υπό εκείνες τις συνθήκες, να βιώνει τις εμπειρίες αυτές ο άνθρωπος που τις ζούσε “, είπε η αμερικανίδα ηθοποιός.

 

Read previous post:
Οι πρωταθλήτριες της ρυθμικής κυνηγούν το όνειρο της Ολυμπιακής πρόκρισης

Η ώρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος έφθασε για τις Ελληνίδες εκπροσώπους της ρυθμικής γυμναστικής, που από τις 16 έως τις 22...

Close