Ένα πράγμα που πρέπει να μάθεις για την πολιτική είναι ότι δεν μπορείς να πας να παίξεις γκολφ με τον Πρόεδρο και να τον νικήσεις. Lyndon Johnson, 1908-1973, Αμερικανός πρόεδρος

Η Ρεμπέκα Χολ δώρισε την αμοιβή της από την ταινία με τον Γούντι Άλεν

16 Ιανουαρίου, 2018

Η Ρεμπέκα Χολ προστέθηκε στη λίστα των ηθοποιών που δηλώνουν ότι λόγω των καταγγελιών για σεξουαλική κακοποίηση που έχουν διατυπωθεί εναντίον του Γούντι Άλεν, μετανιώνουν που συνεργάστηκαν μαζί του.

Η Χολ, η οποία πρωταγωνίστησε στην ταινία «Vicky Cristina Barcelona» του Γούντι Άλεν το 2008 και στην επερχόμενη ταινία του «A Rainy Day in New York», δημοσίευσε φωτογραφία του λογοτύπου του Time’s Up, του Ταμείου Νομικής Υποστήριξης θυμάτων σεξουαλικής κακοποίησης.

Στη λεζάντα, έγραψε ότι το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν την έκανε να επανεκτιμήσει τις επιλογές της και να ζητήσει συγγνώμη για την απόφασή της να συνεργαστεί με τον Γούντι Άλεν, ο οποίος έχει κατηγορηθεί από την υιοθετημένη κόρη του, Ντίλαν Φάροου ότι την κακοποίησε σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών.

Η Ρεμπέκα Χολ δήλωσε ότι ενώ εξακολουθεί να ευγνωμονεί τον Άλεν επειδή της έδωσε έναν από τους πρώτους ρόλους της σε ταινία, ξαναδιαβάζοντας το δημοσίευμα της Φάροου για την υπόθεση κακοποίησης, συνειδητοποίησε ότι «οι πράξεις της έκαναν μια άλλη γυναίκα να αισθάνεται απόρριψη και ότι είναι φιμωμένη».

«Αυτό δεν είναι κάτι για το οποίο αισθάνομαι άνετα και λυπάμαι βαθύτατα», είπε η ηθοποιός και πρόσθεσε ότι έχει δωρίσει στο Time’s Up την αμοιβή της από την ταινία «A Rainy Day in New York», στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Τίμοθι Σαλαμέ, Τζουντ Λο, Έλ Φάνινγκ και Σελίνα Γκόμεζ και πρόσθεσε ότι θα συνεχίσει να κάνει δωρεές στην κίνηση κατά της σεξουαλικής κακοποίησης στους χώρους εργασίας.

Περισσότερα στη κατηγορία Life
Τα 10 νέα μουσεία που ανοίγουν μέσα στο 2018

Τα νέα συναρπαστικά μουσεία που ανοίγουν τις πύλες τους παγκοσμίως μέσα στο 2018, δεν αναμένεται να αναζωογονήσουν μόνο τις γειτονιές...

Close