Όταν υπάρχει το συμφέρον και η εξουσία για να γίνει μια αδικία, κατά κανόνα θα γίνει αδικία. Jamew Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος

Η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε στη Λωζάννη με τον Πρόεδρο της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ελβετία, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ, στην έδρα της ΔΟΕ στη Λωζάννη, και ενημερώθηκε για την προετοιμασία των Ολυμπιακών Αγώνων που θα διεξαχθούν στο Παρίσι το 2024. Στη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος.

Στη συνέχεια, η κυρία Σακελλαροπούλου μετέβη στο Ολυμπιακό Μουσείο, στο Quai d’ Ouchy, όπου την υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Λωζάννης Grégoire Junod.

 

Στην έδρα της FIBA

 

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στην Ελβετία, μετέβη στην έδρα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA), όπου την υποδέχθηκαν ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Ανδρέας Ζαγκλής και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλης Λιόλιος. Στη συνέχεια, η κυρία Σακελλαροπούλου ξεναγήθηκε στο μουσείο της FIBA.