Ο σοφός δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες από όσες βρίσκει. Φραγκίσκος Βάκων, 1561-1626, Άγγλος φιλόσοφος

H PSA θα συναρμολογεί μπαταρίες για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

18 Ιουνίου, 2019

Τα νέα αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα καθώς και τα εξελιγμένα υβριδικά plug-in, απαιτούν εξελιγμένες μπαταρίες για να αποκτήσουν καλύτερα χαρακτηριστικά. Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων, αναζητούν τις καλύτερες επιλογές για να εξασφαλίσουν μπαταρίες με μικρότερο βάρος, περιορισμένο όγκο, υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Ο γαλλικός όμιλος PSA, αποφάσισε να εκμεταλλευθεί τα εργοστάσια που διαθέτει στην Ευρώπη για να συναρμολογήσει μπαταρίες νέας γενιάς, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν στα καινούργια οικολογικά μοντέλα που θα προστεθούν στη γκάμα των αυτοκινητοβιομηχανιών που κατέχει στο χαρτοφυλάκιο του.

Ειδικότερα, ο όμιλος PSA, προετοιμάζεται για τις ανάγκες που θα προκύψουν στα νέα μοντέλα μηδενικών ρύπων είτε περιορισμένων ρύπων, των μαρκών Peugeot, Citroen, DS και Opel. Η γκάμα των οικολογικών μοντέλων, συνεχώς θα αυξάνεται και γι αυτό θα ενεργοποιηθούν νέες μονάδες παραγωγής μπαταριών, σε δυο ευρωπαϊκά εργοστάσια του ομίλου.

Read previous post:
Champions League: Η κλήρωση του α΄ προκριματικού γύρου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Νιόν, η κλήρωση του α΄ προκριματικού γύρου του Champions League και διαμορφώθηκαν τα 16 ζευγάρια,...

Close