Ξύσε έναν απαισιόδοξο και συχνά θα βρεις από κάτω τον υπερασπιστή ενός προνομίου. - William Henry Beveridge, 1879-1963, Βρετανός οικονομολόγος

Η «πρώτη» του Τσιμίκα στο Μέλγουντ (vid)

13 Αυγούστου, 2020

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Λίβερπουλ, Κώστας Τσιμίκας… μονοπωλεί τα Social Media των «κόκκινων», καθώς η αγγλική ομάδα θέλει να γνωρίσουν καλύτερα τον Έλληνα παίκτη οι φίλαθλοί της. Η πρώτη ημέρα του 24χρονου ακραίου αμυντικού στο προπονητικό κέντρο της Λίβερπουλ, το Μέλγουντ, αποτελεί το περιεχόμενο του νέου βίντεο που ανήρτησε η αγγλική ομάδα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης την Πέμπτη (13/8). 

«Ιατρικές εξετάσεις, δουλειά για τα ΜΜΕ και το σκυλί του Κλοπ. Είναι η πρώτη ημέρα του Κώστα στο Μέλγουντ,» είναι το κείμενο με το οποίο συνοδεύει το εν λόγω βίντεο η Λίβερπουλ. 

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει βιντεοσκοπήσει λεπτό λεπτό τα… βήματα του Κώστα Τσιμίκα στο Μέλγουντ: Από τη στιγμή της άφιξης του, μέχρι το τηλεφώνημα που του έκανε ο τεχνικός της, Γιούργκεν Κλοπ. 

Ασπασία Βελονάκη
 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Έξαλλος ο Ρουμενίνγκε με ρατσιστικό σχόλιο προπονητή της ακαδημίας

Το «αφεντικό» της Μπάγερν Μονάχου, Καρλ-Χάινς Ρουμενίνγκε ήταν έξω φρενών την Πέμπτη (13/8) με έναν από τους προπονητές των τμημάτων...

Close