Αυτοί που έχουν ένα «γιατί» για να ζουν, μπορούν να αντέξουν σχεδόν οποιοδήποτε «πως» - Friedrich Wilhelm Nietzshe

Η πρόταση του Στιβ Μπρους για «Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου»

Ο προπονητής της Νιουκάστλ, Στιβ Μπρους, έβαλε στο τραπέζι την ιδέα του για «Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου» (Festival of Football), με σκοπό να ολοκληρωθούν έγκαιρα τα πρωταθλήματα που έχουν μπει στον πάγο εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Μιλώντας στην «Daily Telegraph», ο 59χρονος Μπρους ξεκαθάρισε πως για να επιστρέψουν οι ομάδες στη δράση «θα πρέπει πρώτα να είναι απόλυτα ασφαλές για την υγεία και ασφάλεια των παικτών και των επιτελείων», ωστόσο τόνισε ότι «οι σύλλογοι θα πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι».

Και έριξε στο τραπέζι την πρότασή του: «Μπορούμε να έχουμε έναν μήνα με ‘’Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου’’ στον οποίο θα διεξάγονται αγώνες καθημερινά, με τις ομάδες να δίνουν δύο ή τρεις αγώνες την εβδομάδα. Σίγουρα δεν είναι ιδανικό, ωστόσο έχουμε δει να γίνονται 10-15 παιχνίδια από τον Δεκέμβριο ως τις αρχές Ιανουαρίου. Επομένως, μπορούμε να το δοκιμάσουμε και τον Μάιο ή τον Ιούνιο, ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν. Ίσως χρειαστεί να καθυστερήσει η εκκίνηση της επόμενης ή να ‘’πετάξουμε’’ κάποια διοργάνωση κυπέλλου ή να μην σταματήσουν καθόλου τα πρωταθλήματα το χειμώνα του 2020, αλλά σίγουρα είναι υλοποιήσιμο. Σε κάθε περίπτωση, θα βρεθεί ο τρόπος».

ΚΩΣΤΑΣ ΒΡΟΥΛΗΣ

Read previous post:
Έφη Αχτσιόγλου: Κοστολογημένα τα μέτρα του ΣΥΡΙΖΑ για εργαζόμενους και ελεύθερους επαγγελματίες

«Πρέπει να ληφθούν εξ αρχής γενναία εμπροσθοβαρή μέτρα, για να προστατευθούν οι θέσεις εργασίας και το εισόδημα των εργαζομένων και...

Close