Λένε ότι η εξουσία διαφθείρει, αλλά το πιο σωστό είναι ότι η εξουσία προσελκύει τους διεφθαρμένους. Οι υγιείς συνήθως έλκονται από άλλα πράγματα παρά από την εξουσία. - David Brin

Η πρόταση της Ρεάλ για τον Μπαπέ

16 Σεπτεμβρίου, 2020

    Προ ημερών αποκαλύφθηκε ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ζινεντίν Ζιντάν και της Ρεάλ Μαδρίτης, για το προσεχές καλοκαίρι και δεδομένου ότι η εφετινή μεταγραφική περίοδος, αναμένεται να κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, λόγω της οικονομικής κρίσης, που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.

    Ο «Ζιζού» θέλει να «κτίσει» την ομάδα του, με… θεμέλια τους νεαρούς συμπατριώτες του, Κιλιάν Μπαπέ, Νταγιότ Ουπαμεκανό και Εντουάρντο Καμαβινγκά, έτσι ώστε αφ΄ ενός να επενδύσει στο μέλλον και αφ΄ ετέρου να πάρει στην Μαδρίτη, τρία από τα κορυφαία ταλέντα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

    Σήμερα, ο ισπανικός τηλεοπτικός σταθμός «Cuatro» προωρά ακόμη περισσότερο, αποκαλύπτοντας ότι οι «μερένχες» είναι έτοιμοι να διαθέσουν 150 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσουν τον Μπαπέ, στον οποίο προσφέρουν 40 εκατομμύρια ευρώ «καθαρά» για κάθε χρόνο συνεργασίας.
 

Γ. Διακογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Eurolife FFH: αξία έχει να προσαρμόζεσαι και να καινοτομείς

Από την αρχή της χρονιάς, έχουμε κληθεί να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και να αξιολογήσουμε από την αρχή συγκεκριμένες συμπεριφορές...

Close