Ο άνθρωπος δεν θα πρέπει να ρωτάει ποιο είναι το νόημα της ζωής του, αλλά θα πρέπει μάλλον να συνειδητοποιήσει ότι είναι αυτός στον οποίο απευθύνεται η ερώτηση. - Victor Frankl, 1905-1997, Αυστριακός νευρολόγος

Η Procter & Gamble ανακοίνωσε την ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας

Η Procter & Gamble, ανακοίνωσε την ενίσχυση, μέσω δωρεάς στο υπουργείο Υγείας, των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας με τον απαραίτητο εξοπλισμό για την περίθαλψη των ασθενών και την καταπολέμηση της διάδοσης του κορονοϊού.  

Ταυτόχρονα, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς και οργανισμούς που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προστασίας και φροντίδας των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, καλύπτονται οι ανάγκες σε προϊόντα προσωπικής υγιεινής και οικιακής φροντίδας, για περισσότερους από 35.000 συνανθρώπους μας που λόγω της πανδημίας έχουν επηρεαστεί  ακόμα περισσότερο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 
 
Με μια συνολική συνεισφορά άνω των 300.000 ευρώ, η εταιρία μέσα από τις παραπάνω δράσεις συνδράμει στην προσπάθεια ανακούφισης των έκτακτων αναγκών στη χώρα μας.  
  
«Οι δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε έχουν επηρεάσει το σύνολο της κοινωνίας μας και κάθε πτυχή της ζωής μας. Την ίδια στιγμή κάποιοι από τους συνανθρώπους μας χρειάζονται σήμερα ακόμη μεγαλύτερη στήριξη. Όλοι εμείς στην P&G, νιώθουμε την ανάγκη να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τους οργανισμούς και τις αρμόδιες αρχές και μαζί να στηρίξουμε την  τοπική κοινωνία, φροντίζοντας τόσο αυτούς που μας φροντίζουν αλλά και όσους έχουν ανάγκη τη φροντίδα μας», ανέφερε ο Antoine Brun, Αντιπρόεδρος της P&G Νοτιανατολικής Ευρώπης.  
  
Οι δράσεις της P&G στην Ελλάδα συμπληρώνουν το συνολικό έργο της P&G πανευρωπαϊκά, αλλά και παγκοσμίως, στην ενίσχυση της μάχης κατά της πανδημίας. Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία, η P&G ανακοίνωσε δωρεές ύψους άνω των 15 εκατ. δολαρίων σε προϊόντα προσωπικής υγείας και υγιεινής, αντισηπτικών και χρηματική ενίσχυση των ευάλωτων ομάδων και των εργαζομένων υγείας στην πρώτη γραμμή. Στο πλαίσιο αυτό, η P&G Ευρώπης προχώρησε σε δωρεά ύψους 1 εκατ. δολαρίων στο δίκτυο του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού για την παροχή έκτακτης βοήθειας, ιατρικών αναλώσιμων και κατάρτισης σχετικά με θέματα υγιεινής σε ευάλωτες ομάδες στην Ευρώπη. 
 

Περισσότερα στη κατηγορία Ανάλυση Επικαιρότητας
Βραζιλία: «Απίθανη η επανεκκίνηση τον Μάιο»

Η πιθανότητα επανεκκίνησης του ποδοσφαίρου της Βραζιλίας τον Μάιο είναι περισσότερη ελπίδα παρά προσδοκία, όπως δήλωσε ο γενικός γραμματέας της...

Close