Το μόνο πράγμα που πρέπει να φοβάστε είναι ο ίδιος ο φόβος. Franklin Roosevelt, 1882-1945, Αμερικανός πρόεδρος

Η Πριβιλέτζιο θα κάνει 5.000μ σε Διασυλλογικό και Πανελλήνιο της Πάτρας

17 Ιουλίου, 2020

Ο πρώτος στόχος της Γκλόρια Πριβιλέτζιο μέσα στο 2020 επετεύχθη, αφού την Τετάρτη κατέκτησε τον τίτλο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ στο Άργος Ορεστικό.

Η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, επέλεξε να τρέξει 10.000μ στη διοργάνωση του Άργους Ορεστικού, ενώ θα είναι παρούσα τόσο στους Διασυλλογικούς Αγώνες όσο και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας στα 5.000 μέτρα.

«Χρειαζόμασταν τους αγώνες. Το ένιωθα πως θέλω να μπω και πάλι στη δράση. Θα ήθελα να πετύχω έναν γρηγορότερο χρόνο, ωστόσο είμαι ικανοποιημένη, αφού σημείωσα ατομικό ρεκόρ» είπε η Πριβιλέτζιο για την παρουσία της στο πρωτάθλημα και συμπλήρωσε για την περίοδο της καραντίνας: «Δεν έχασα καμία προπόνηση. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν να προσαρμόσουμε κάποιες προπονήσεις, που κανονικά τις κάναμε στο στίβο. Παρόλα αυτά για τους αθλητές των αποστάσεων η περίοδος της καραντίνας δεν ήταν τόσο δύσκολη όσο για τους αθλητές και τις αθλήτριες των υπολοίπων αγωνισμάτων. Την Κυριακή θα τρέξω στα 5.000μ στο Διασυλλογικό κι έπειτα θα μπω στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Αν όλα πάνε καλά, ο στόχος μου είναι να κυνηγήσω μια καλή παρουσία στον Αυθεντικό Μαραθώνιο κι έπειτα να επικεντρωθώ στην προετοιμασία μου, για έναν αγώνα την Άνοιξη».
Αναφορικά με τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, είπε: «Ρεαλιστικά πρόκειται για έναν φοβερά δύσκολο στόχο. Παρόλα αυτά εμείς πάντα προσπαθούμε για το καλύτερο κι αυτό θα κάνουμε και τώρα».

Η Πριβιλέτζιο έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να σημειώσει μεγάλη πρόοδο και να φτάσει το ρεκόρ της στο Μαραθώνιο στις 2 ώρες 35.31. «Θέλω να ευχαριστήσω το σωματείο μου, τον ΓΣ Γλυφάδας, και φυσικά την ομοσπονδία μου, τον ΣΕΓΑΣ, που είναι δίπλα μου και βοηθάνε την προσπάθεια μου» κατέληξε η αθλήτρια.

 

Χρ. Μουρδουκούτας

 

 

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Ο Κλάτενμπεργκ νέος πρόεδρος της ΚΕΔ

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ θα είναι ο διάδοχος του Μέλο Περέιρα στην προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.

Close