Πρόσεξε αυτό για το οποίο οι άνθρωποι είναι κυνικοί και συχνά θα ανακαλύψεις αυτό που τους λείπει. George S. Patton, 1885-1945, Αμερικανός στρατηγός, Επικεφαλής Σώματος Στρατού, στην Ευρώπη στον Β’ Παγκόσμιο.

Η Porsche γιορτάζει τα 70 χρόνια της ιστορίας της με τη νέα 911 Speedster Concept

13 Ιούνιος, 2018

Η Porsche κάνει στον εαυτό της ένα εξαιρετικό «δώρο» με αφορμή την επέτειο για τα 70 χρόνια της ιστορίας της. Η 911 Speedster έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Τσούφενχάουζεν, στο πλαίσιο των επίσημων επετειακών εορτασμών και προς το παρόν παραμένει πρωτότυπο, του οποίου η παραγωγή πιθανότατα δεν θα ξεκινήσει πριν από το 2019.

Το συγκεκριμένο μοντέλο ενσαρκώνει την ιδέα ενός ανοικτού, συναρπαστικού sport αυτοκινήτου για καθημερινή χρήση στο δρόμο. Αλλά το επετειακό αυτοκίνητο είναι και ένας συνδετικός κρίκος ανάμεσα στην πρώτη Porsche 356 No. 1 Roadster (η οποία έλαβε έγκριση τύπου στις 8 Ιουνίου 1948) και στις σημερινές.

Η Speedster κατασκευάζεται στο Porsche Motorsport Centre, το μέρος όπου «γεννήθηκαν» η 911 GT2 RS και πρόσφατα η GT3 RS.

Read previous post:
Δ. Τζανακόπουλος στη Μ. Σπυράκη: ΝΔ και Κυρ Μητσοτάκης κατώτεροι των περιστάσεων σε ένα μείζον εθνικό θέμα

«Στις 15 Μαΐου ο κ. Κουμουτσάκος είχε χαρακτηρίσει "απαράβατη προϋπόθεση" την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης στην ΠΓΔΜ "πριν από την...

Close