Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι α διερωτάσαι τι σφάλμα είναι ικανοί α κάνουν. Karl Popper, 1902-1994, Αγγλοαυστριακός φιλόσοφος

Η πολυτελή ζωή στο Μαϊάμι του καταζητούμενου Σοάρες

26 Αυγούστου, 2019

Ζωή μέσα στη πολυτέλεια στο Μαϊάμι, κάνει ο Άρτουρ Σοάρες, γνωστός και ως «βασιλιάς Άρτουρ», επιχειρηματίας που κατηγορείται πως εξαγόρασε ψήφους προκειμένου να γίνουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2016 στο Ρίο ντε Τζανέιρο. 

 Αυτό αναφέρει η ισπανική εφημερίδα As, σημειώνοντας ότι «ο φυγάς της βραζιλιάνικης δικαιοσύνης o οποίος βρίσκεται στον κόκκινο κατάλογο των καταζητούμενων από την Interpol, κατηγορείται για ξέπλυμα χρήματος, δωροδοκία και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση».  
 
 Γνωστές οι σχέσεις του με πολιτικους, ανάμεσά τους  Σέρτζιο Γκαμπάλ, πρώην κυβερνήτης του Ρίο (2006-2014), και τον Εντουάρντο Κούνια, πρώην πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων, που φυλακίστηκαν.

 Η εφημερίδα της Βραζιλίας O’ Globo ανακάλυψε ότι ο Σοάρες περπατάει ήσυχος κατά μήκος των παραλιών του Μαϊάμι, ψωνίζει, τρώει σε ακριβά εστιατόρια και οδηγεί μία Maserati Levante αξίας περίπου 100.000 ευρώ. Εκτιμάται ότι οι εταιρείες του είχαν έσοδα 670 εκατομμύρια ευρώ… 
 

Read previous post:
Ιστορικά διπλά για Ξάνθη, Βόλο και νίκη για τον ΠΑΟΚ

Το φινάλε της 1ης αγωνιστικής της Super League επεφύλασσε δύο ιστορικές στιγμές.

Close