Δεν είναι ότι χειροτέρεψε ο κόσμος, απλώς η κάλυψη των γεγονότων έγινε πολύ καλύτερη. G.K. Chesterton, Άγγλος συγγραφέας & κριτικός

Η Πολίν Ντουκρουέ είναι μια πραγματική trendsetter

12 Οκτωβρίου, 2018

Η Πολίν Ντουκρουέ είναι μια πραγματική trendsetter

Η εγγονή της πριγκίπισσας Γκρέις, η φασιονίστα Πολίν Ντουκρουέ αγαπάει το τσίρκο.

Η απόφοιτος της Parsons School of Design, προσκάλεσε και φιλοξένησε 150 σταρ millennial, μεταξύ των οποίων τον Τζόναθαν Σάμπεν και την Τζεν Σέλτερ, που δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα… οπίσθιά τους, στα βραβεία Influencer Monaco.

Η μαμά της 24χρονης Πολίν, πριγκίπισσα Στεφανί, μεγάλωσε τα παιδιά της για μερικά χρόνια σε ένα πραγματικό τσίρκο, και ήταν αυτή που καλωσόρισε τα αστέρια του Instagram στο γκαλά, που είχε ως θέμα το τσίρκο, όπου βραβεύτηκε ο Μάριο Ντεντιβάνοβιτς, makeup artist της Κιμ Καρντάσιαν, ο οποίος έχει 5,4 εκατ. ακολούθους στο Instagram.

Η επόμενη στάση για τους influencers θα είναι το Λος Άντζελες στις 24 Μαρτίου για τα αμερικανικά βραβεία Influencers, που ιδρύθηκαν από την Christine Schott Ledes και παρουσιάζονται σ’ αυτά νέα ταλέντα όπως ο Patrick Starrr, η Natalie Eva Marie και η Rene Willett, με συνολικό αριθμό ακολούθων που ξεπερνάει τα 500 εκατομμύρια.

Read previous post:
1,08 εκατ. στερλίνες για τον αυτοκαταστραφέντα του Μπάνκσι

Η γυναίκα που αγόρασε την περασμένη εβδομάδα έναντι 1,ο4 εκατ. στερλίνες (1,18 εκατ.

Close