Βολταίρος, 1694-1778, Γάλλος φιλόσοφος & συγγραφέας 

Η Πεσιρίδου θα κατεβεί στο Πανελλήνιο, μεγάλος στόχος η χειμερινή περίοδος

2 Ιουνίου, 2020

Σε κανονικά αγωνιστικά επίπεδα επιστρέφει σταδιακά η Ελισάβετ Πεσιρίδου, μετά από ένα μήνα προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου, η 28χρονη αθλήτρια των υψηλών εμποδίων δεν βιάζεται να τρέξει γρήγορα, αντίθετα εκμεταλλεύεται την συγκυρία για να προχωρήσει βήμα-βήμα και παράλληλα να καλύψει προπονητικά κενά. 

Όπως και στο σύνολό τους οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, θα συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας, ωστόσο δεν στοχεύει να παρατείνει περισσότερο τη χρονιά.

«Προχωράμε χωρίς πίεση και βιασύνη. Η Ελισάβετ θα συμμετάσχει στους αγώνες της θερινής περιόδου, ωστόσο δεν αποσκοπούμε κάτι από αυτούς», είπε ο Δημήτρης Ευαγγελόπουλος και συμπλήρωσε:

«Η μέχρι τώρα προετοιμασία μας πάει καλά, αφού πλέον έχουμε συμπληρώσει έναν μήνα σε στάδιο και η αθλήτρια έχει βρει και πάλι το ρυθμό της. Στόχος είναι μετά το Πανελλήνιο να ξεκουραστεί κι έπειτα να επιστρέψει και πάλι στις προπονήσεις για την επόμενη χρονιά. Με τις αναβολές διοργανώσεων, πλέον το 2021 έχει εξελιχθεί σε χρονιά υψηλών απαιτήσεων. Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος και απαιτητικός, ωστόσο στόχος μας είναι να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μας ενδιαφέρουν τόσο οι δύο διοργανώσεις του κλειστού (Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο) και παράλληλα στόχος είναι μέσα από τους αγώνες του χειμώνα να κυνηγήσει και το ράνκινγκ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες». 

Η Πεσιρίδου συμμετείχε το χειμώνα στους αγώνες κλειστού, όπου έτρεξε τα 60μ εμπόδια σε 8.16.

 

Χρήστος Μουρδουκούτας

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εξάμηνος αποκλεισμός στον Ουόλς για ντόπινγκ (pic)

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Μιλουτίνοβ: «Ο Ολυμπιακός είναι ο πιο αγαπημένος μου σύλλογος» (pic)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ...

Close