Ο καπιταλισμός έχει ένα μόνιμο ελάττωμα: την άνιση κατανομή του πλούτου. Ο σοσιαλισμός αντίθετα έχει ένα σταθερό προτέρημα: την ίση κατανομή της φτώχειας. Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός πρωθυπουργός, Νόμπελ 1953

H περιφερειακή παράταξη “Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία” για το μετρό

11 Σεπτεμβρίου, 2019

    Για “κοκορομαχίες για το σύγχρονο γεφύρι της Άρτας, το Μετρό” της Θεσσαλονίκης, κάνει λόγο, σε ανακοίνωσή της, η Περιφερειακή παράταξη “Ανυπότακτη Δημοκρατική Μακεδονία”. Με αφορμή τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού και τις αντιδράσεις που υπήρξαν, επισημαίνει ότι “η αντιπαράθεση της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και μόνον για το ζήτημα της παραμονής ή όχι των σπουδαίων αρχαιολογικών ευρημάτων στο Σταθμό Βενιζέλου, αποκρύπτει τις ευθύνες και των δυο για τις μεγάλες καθυστερήσεις του έργου και είναι εντελώς προσχηματική”.
    Επιπλέον σχολιάζει ότι “αποκρύπτονται και οι ευθύνες της Αττικό Μετρό και των αναδόχων του έργου που καλυπτόμενοι πίσω από τη μέθοδο της μελέτης – κατασκευής, δηλαδή: ξεκινάμε και βλέποντας και κάνοντας, κερδοσκόπησαν όλα αυτά τα χρόνια”. 
    “Μας προκαλεί δε εντύπωση το γεγονός ότι, ενώ και η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, υπερθεματίζουν, λέγοντας ότι οι προτάσεις τους είναι η κάθε μια λιγότερο χρονοβόρα και κοστοβόρα από την άλλη, κανείς από τους δυο δε δημοσιοποιεί τις σχετικές μελέτες, προκειμένου να μπορεί ο κάθε πολίτης να αξιολογήσει το βάσιμο των επιχειρημάτων τους” υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση. 
    Ζητείται, τέλος η ολοκλήρωση του έργου με επιτάχυνση των εργασιών, η διατήρηση των αρχαιοτήτων στο Σταθμό Βενιζέλου και η υλοποίηση των απαραίτητων εργασιών για την επέκταση του έργου σε όλη τη Θεσσαλονίκη, Δυτική και Ανατολική.
 

Read previous post:
Συνέντευξη Παύλου Χρηστίδη Εκπρόσωπο Τύπου Του Κινήματος Αλλαγής Στον ρ/σ Αθήνα 9,84

Αθήνα, 10 Σεπτεμβρίου 2019 Συνέντευξη Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στον ρ/σ Αθήνα 9.84 και τη δημοσιογράφο Νόνη...

Close