Είναι άσκοπο για το πρόβατο να περνάει αποφάσεις υπέρ της χορτοφαγίας, όσο ο λύκος εξακολουθεί να έχει διαφορετική γνώμη. William Ralph Inge, 1860-1954, Βρετανός ιερωμένος & ακαδημαϊκός

Η Παρί ΣΖ «αποσύρεται» από την διεκδίκηση του Εντρικ

7 Δεκεμβρίου, 2022

    Παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 16 ετών, ο Εντρικ έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών από τους κορυφαίους συλλόγους της Ευρώπης. Ο νεαρός Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, ανήκει στην Παλμέϊρας και πολλοί στην πατρίδα του, δεν διστάζουν να τον συγκρίνουν ακόμη και με τον Πελέ!

    Η διοίκηση της Παρί Σερν Ζερμέν, «έριξε στο τραπέζι» περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ για να πάρει τον Εντρικ στο Παρίσι, όμως η πρόταση αυτή, κρίθηκε ανεπαρκής από τους διοικούντες τον βραζιλιάνικο σύλλογο, καθώς η ρήτρα αποδέσμευσης του νεαρού άσου, είναι κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ.

    Σχετικό δημοσίευμα, ανέφερε ότι η Παρί ΣΖ επανήλθε με πρόταση 80 εκ. ευρώ για να πάρει «πακέτο» τους Εντρικ και Εστεβάο (σ.σ. 15χρονος επιθετικός, επίσης σπουδαίο ταλέντο). Ομως και πάλι, η απάντηση της Παλμέϊρας ήταν αρνητική, με συνέπεια, οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γαλλίας, ν’ αποσυρθούν από την διεκδίκηση των νεαρών Βραζιλιάνων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ