Μια εποχή αποκαλείται Σκοτεινή όχι επειδή το φως δεν μπορεί να λάμψει, αλλά επειδή ο άνθρωποι αρνούνται να το δουν. James Alber Michener, 1907-1997, Αμερικανός συγγαφέας

Η Παρί Σεν Ζερμέν… επιστρέφει στην Ιαπωνία (vid)

2 Ιουνίου, 2023

Μετά από μια επιτυχημένη περιοδεία πέρυσι, η Παρί Σεν Ζερμέν θα επιστρέψει στην Ιαπωνία για να παίξει φιλικούς αγώνες στην Οσάκα και το Τόκιο. Μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα, θα είναι επίσης παρούσες οι ομάδες χάντμπολ και Esports της γαλλικής ομάδας.

Η καλοκαιρινή περιοδεία 2023 θα διαρκέσει από τις 22 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου και η ποδοσφαιρική ομάδα θα παίξει τρεις αγώνες, στις 25 και 28 Ιουλίου στην Οσάκα εναντίον των Αλ Νασρ και Σερέζο Οσάκα αντίστοιχα, και την 1η Αυγούστου 2023 στο Τόκιο με την Ίντερ.

Να σημειωθεί, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της η πρωταθλήτρια Γαλλίας, κατά τη διάρκεια της περασμένης καλοκαιρινής περιοδείας, ο αριθμός των ακολούθων της Παρί Σεν Ζερμέν στο ιαπωνικό κοινωνικό δίκτυο LINE αυξήθηκε κατά περισσότερο από 16%, +70.000, ενώ ο ιαπωνικός λογαριασμός του συλλόγου στο twitter, παρουσίασε αύξηση κατά 128% στους ακολούθους του.
Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι η μόνη ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο που έχει ανοίξει με επιτυχία δύο επίσημα καταστήματα στη χώρα, στο Τόκιο και στη Ναγκόγια.

Α. Βαζογιάννης