Δεν θα υπάρξει ποτέ δικαιοσύνη, όσο ένας άνθρωπος μπορεί να σηκωθεί με ένα μαχαίρι ή ένα όπλο και να εξοντώσει όσους είναι πιο αδύναμοι από αυτόν. Isaac Bashevis Singer, 1902,1991, Αμερικανοπολωνοεβραίος συγγραφέας.

H οργάνωση Charmagz ενθαρρύνει παιδιά στην Καμπούλ να αγαπήσουν το διάβασμα

19 Ιούλιος, 2019

Στα 27 της χρόνια η Freshta Karim είναι ιδρύτρια της Charmagz, μη κερδοσκοπικής οργάνωσης που μετατρέπει τα λεωφορεία σε κινητές βιβλιοθήκες.

Κινούνται γύρω από την Καμπούλ, ώστε οι νεαρότεροι πολίτες του Αφγανιστάν να αναπτύξουν και να καλλιεργήσουν αγάπη για την κριτική σκέψη και την ανάγνωση.

«Είμαστε μια ομάδα νέων Αφγανών που έχουμε γίνει μάρτυρες του πολέμου και της άμεσης επίπτωσής του στην παιδική μας ηλικία» αναφέρει η ομάδα της Charmagz στη δήλωση αποστολής. «Η παιδική μας ηλικία, όπως εκατομμυρίων άλλων παιδιών στο Αφγανιστάν, χάθηκε προτού μπορέσουμε να τη ζήσουμε. Ο πόνος μας ενώνει για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές άλλων παιδιών» υπογραμμίζουν.

Read previous post:
ΟΤΕ Απολογισμός Βιώσιμης Ανάπτυξης για το 2018

Η συνεισφορά του Ομίλου ΟΤΕ στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον αποτυπώνεται στον απολογισμό Βιώσιμης Ανάπτυξης του για το...

Close