Η παράνοια σε άτομα είναι σχετικά σπάνια. Όμως σε ομάδες, κόμματα, έθνη και εποχές είναι μάλλον ο κανόνας. Φρήντριχ Νίτσε, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος

Η Nissan επιβεβαίωσε τον σχεδιασμό παραγωγής του Nissan GT-R50

7 Δεκέμβριος, 2018

Η Nissan επιβεβαίωσε τον σχεδιασμό παραγωγής του Nissan GT-R50, ανοίγοντας και επίσημα το βιβλίο παραγγελιών για περιορισμένη παραγωγή 50 αυτοκινήτων.

Το εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι σχεδόν αμετάβλητο από το πρωτότυπο, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο στο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood, στην Αγγλία. Η τιμή του κατασκευασμένου από τη NISMO GT-R των 720 ίππων θα ξεκινά από τις 990.000 ευρώ, προ φόρων και λοιπών προαιρετικών επιλογών.

Άξιο λόγου είναι ότι το πρωτότυπο όχημα διαθέτει ένα ξεχωριστό χρυσό εσωτερικό στοιχείο που εκτείνεται σχεδόν σε όλο το πλάτος τού οχήματος. Οι τυχεροί αγοραστές του σπάνιου μοντέλου θα μπορούν να καθορίζουν τους προτιμώμενους συνδυασμούς χρωμάτων για την έκδοση της παραγωγής, αλλά και να επιλέξουν εσωτερικά χρώματα και αντίστοιχα πακέτα διαμόρφωσης.

Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το 2019 και θα συνεχιστούν μέχρι το 2020.

Read previous post:
Ένας στους δέκα ανθρώπους θα εκδηλώσει έκζεμα κάποια στιγμή στη ζωή του

Περίπου το 10% των ανθρώπων -ο ένας στους δέκα- θα εμφανίσουν έκζεμα (ατοπική δερματίτιδα) σε κάποια φάση της ζωής τους.

Close