Η λύση της κυβέρνησης σ’ ένα πρόβλημα είναι συνήθως εξίσου κακή με το πρόβλημα  - Milton Friedman

H Nissan ανακοίνωσε συνεργασία με εταιρεία παροχής λύσεων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων

17 Ιουλίου, 2020

Στο πλαίσιο της πρόσφατης εκδήλωσης της Blink Charging Hellas, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο με την υποστήριξη της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα, ανακοινώθηκε η συνεργασία της εταιρείας με την Nissan στον τομέα της παροχής λύσεων φόρτισης ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

“Η Nissan, ως πρωτοπόρος αυτοκινητοβιομηχανία στην κατασκευή ηλεκτρικών οχημάτων, εργάζεται συστηματικά για ένα μέλλον βιώσιμης κινητικότητας χωρίς εκπομπές C0₂. Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα διευρύνουμε το πεδίο των διαθέσιμων επιλογών σε λύσεις που αφορούν την φόρτιση των οχημάτων μας, τόσο για το δίκτυο των αντιπροσώπων μας, όσο και για τους πελάτες μας. Είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία αυτή θα στεφθεί με τη μέγιστη επιτυχία και γι’ αυτό το σκοπό θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις», τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Nissan, Τάκης Θεοχαράκης.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν η παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρίας και η προβολή της ανάπτυξης του πανελλαδικού δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Η Blink Charging είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες των ΗΠΑ στον τομέα της διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Κατέχει και λειτουργεί δίκτυα σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, ενώ παράλληλα προσφέρει συνδεσιμότητα με τη Blink International, μια cloud-based πλατφόρμα η οποία λειτουργεί, παρακολουθεί και διαχειρίζεται το δίκτυο σταθμών φόρτισης Blink και ενημερώνεται με όλα τα σχετικά δεδομένα. Παρέχει διαφορετικά επιχειρηματικά μοντέλα για σταθμούς φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, σχεδιάζοντας και προσαρμόζοντας κάθε πρόγραμμα στις ανάγκες του κάθε πελάτη και της εκάστοτε τοποθεσίας.

Κ.Π.

Περισσότερα στη κατηγορία Auto Moto
Η Nissan σχεδιάζει μείωση κατά 30% της παραγωγής αυτοκινήτων, λόγω της πανδημίας

Η Nissan σχεδιάζει να μειώσει την παραγωγή καινούργιων αυτοκινήτων κατά 30% σε ετήσια βάση έως τον Δεκέμβριο, όπως αναφέρει σε...

Close