Σε όλες τις εποχές, η πολιτική ήταν η τέχνη του παραλόγου. Stefan Zweig, 1881-1942, Αυστριακός συγγραφέας

Η νικήτρια της ζωής Μαρία Σαμπανίδου συμμετέχει στον Protergia 7ο «Νυχτερινό» Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

21 Σεπτέμβριος, 2018

Η νικήτρια της ζωής Μαρία Σαμπανίδου, αφού στάθηκε όρθια από εγκεφαλικό επεισόδιο, θα δώσει λάμψη στον Protergia 7ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης, στην εκκίνηση του οποίου θα βρεθεί μαζί με την ομάδα του Συλλόγου Ελλήνων Εξαιρετικά Διακριθέντων Αθλητών (ΣΕΕΔΑ).

         Η διακεκριμένη πρώην πολίστρια και τριαθλήτρια θα λάβει θέση ανάμεσα στους 20.000 δρομείς, που θα συμμετάσχουν στη μεγαλύτερη αθλητική γιορτή της Βόρειας Ελλάδας, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου.

         «Η φετινή συμμετοχή μας στη διοργάνωση είναι αφιερωμένη εορταστικά στη Μαρία Σαμπανίδου, η οποία έχει παλέψει πολύ τα τελευταία δύο χρόνια, μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Έχουμε πλέον τη χαρά να ανακοινώσουμε ότι θα είναι μαζί μας, συνοδευόμενη από τις δύο αδερφές της, στη γραμμή εκκίνησης του αγώνα της 13ης Οκτωβρίου», δήλωσε η πρόεδρος του ΣΕΕΔΑ, Ραμπέα Ιατρίδου.

         Μήνυμα ζωής, αλλά και μήνυμα ενημέρωσης του κοινού για την αφασία, έστειλαν μέσα από ένα ξεχωριστό βίντεο (https://youtu.be/V4KP0w8PbP0) οι αδερφές της τιμώμενης πρωταθλήτριας, Νάνσυ και Χρύσα Σαμπανίδου, οι οποίες τόνισαν: «Μέσα από τη φετινή διοργάνωση, μαθαίνουμε για την ημιπληγία και για την αφασία, η οποία είναι η διαταραχή της επικοινωνίας και συγκεκριμένα η απώλεια ομιλίας, που προκαλείται συνήθως μετά από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο. Η αλληλεγγύη στο χώρο του αθλητισμού για μία ακόμη φορά αποδείχθηκε σωτήρια για τη Μαρία. Δύο χρόνια μετά την περιπέτειά της, θα είναι παρούσα στον «Νυχτερινό», για να γνωρίσει από κοντά τους αθλητές του ΣΕΕΔΑ που έτρεξαν γι’ αυτήν και για να αποδείξει πως όταν δεν το βάζεις κάτω και προσπαθείς συστηματικά, ο στόχος σου πραγματοποιείται! Πάμε όλοι Θεσσαλονίκη, πάμε να τρέξουμε!»

         Μέχρι σήμερα το βράδυ οι δηλώσεις συμμετοχής

         Μέχρι απόψε το βράδυ (21/09) θα γίνονται δεκτές οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής για τον Protergia 7ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης. Οι ατομικές εγγραφές μπορούν να γίνουν με τους εξής τρόπους:

         α. Με online δήλωση συμμετοχής στον επίσημο δικτυακό τόπο της διοργάνωσης,www.thesshalfmarathon.org και www.thesshalfmarathon.gr (μέχρι τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου)

         β. Με αποστολή της δήλωσης με e-mail στο info@thesshalfmarathon.org ή με fax στο 2310 200361

         γ. Αυτοπροσώπως στα Κεντρικά Γραφεία της διοργάνωσης, στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, προέκταση Αγ. Δημητρίου (τηλ.: 2310 200360)

         Το Κέντρο Εγγραφών (Registration Center) της διοργάνωσης, από όπου οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα μπορούν να παραλαμβάνουν τον αγωνιστικό εξοπλισμό τους, θα λειτουργήσει στους χώρους της Δ.Ε.Θ.-HELEXPO κατά το διήμερο Πέμπτη 11 Οκτωβρίου και Παρασκευή 12 Οκτωβρίου, τις ώρες 10:00 – 19:00. Επιπλέον, θα παραμείνει ανοιχτό και την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 13 Οκτωβρίου, από τις 10:00 έως τις 13:00, μόνο για όσους δρομείς εκτός Θεσσαλονίκης δεν θα έχουν παραλάβει τον εξοπλισμό τους.

         O Protergia 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης διοργανώνεται από τον ΜΕΑΣ ΤΡΙΤΩΝ με την συνεργασία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

         Πληροφορίες για τη διοργάνωση θα βρείτε στον επίσημο δικτυακό τόπο, www.thesshalfmarathon.org καιwww.thesshalfmarathon.gr.

Read previous post:
Ο ΓΣ «Ελ. Βενιζέλος» 1ο σωματείο στην αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ

Η νέα μεγάλη διάκριση για τον ΓΣ «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο οποίος για δεύτερη διαδοχική χρονιά κατέλαβε την πρώτη θέση στην...

Close