Μη φοβάσαι να κάνεις ένα μεγάλο άλμα. Δεν μπορείς να περάσεις ένα χάσμα με μικρά πηδηματάκια. David Lloyd George, 1863-1945, Βρετανός Πρωθυπουργός

H MSD βραβεύτηκε για το πρόγραμμα ολιστικής φροντίδας LIVE IT στα HR AWARDS  

16 Οκτωβρίου, 2019

 

Η MSD Ελλάδος διακρίθηκε με βραβείο bronze για το πρόγραμμα ολιστικής φροντίδας LIVE IT στα HR AWARDS. Το LIVE IT είναι ένα ολιστικό μοντέλο ευημερίας το οποίο καλεί τους εργαζόμενους μας να αναλάβουν τον έλεγχο της υγείας τους και να βελτιώσουν τη ζωή τους. Μέσα από τους 4 άξονες του LIVE IT, προσεγγίζουμε ολιστικά την φροντίδα των ανθρώπων μας και ενισχύουμε την σωματική, συναισθηματική και οικονομική τους ασφάλεια. 

Το LIVE IT βασίζεται σε 4 πυλώνες PREVENT IT, BALANCE IT, MOVE IT και FUEL IT. 

Ο πυλώνας πρόληψης (PREVENT IT) εμπεριέχει προγράμματα όπως το ετήσιο Check-up, προγράμματα screening (π.χ μελάνωμα), Safety toolbox talks.

Ο πυλώνας εξισορρόπησης (BALANCE IT) περιλαμβάνει την Ασφάλεια Ζωής και Υγείας, το Συνταξιοδοτικό πρόγραμμα, το Employee Assistant Program, ευέλικτες μορφές εργασίας, πρόσθετες ημέρες άδειας σε συνδυασμό με επίσημες αργίες, kids@work day.

Ο πυλώνας διατροφής (FUEL IT) περιλαμβάνει καθημερινό πλήρες υγιεινό πρωινό, διαιτολόγο στο γραφείο και παροχή υγιεινών σνακ στις συναντήσεις.

Ο πυλώνας κίνησης (MOVE IT) περιλαμβάνει δωρεάν συνδρομή σε γυμναστήριο επιλογής των εργαζομένων, Pilates στο γραφείο σε πλήρως εξοπλισμένο χώρο, Αctivity Clubs στα οποία η εταιρεία καλύπτει τα έξοδα προπονήσεων. 

Σύμφωνα με την Αθηνά Σταύρου, HR Lead Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, «Το LIVE IT είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα καθώς δεν εστιάζει μόνο σε μια πτυχή της ευημερίας των εργαζομένων αλλά προσεγγίζει ολιστικά τη φροντίδα των ανθρώπων μας. Στην MSD πραγματικά πιστεύουμε πως η ζωή έχει τη μεγαλύτερη αξία και γι’ αυτό θέλουμε οι άνθρωποί μας να είναι καλά ώστε να βρίσκονται κοντά στην οικογένειά τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα γιατί μόνο έτσι θα μπορούν να εκπληρώνουν και τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Read previous post:
Κυρ. Μητσοτάκης: Σπονδή στον οικουμενικό Ελληνισμό η επιλογή να ψηφίζουν οι Έλληνες του εξωτερικού

Μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας έστειλε, με την ομιλία του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη του...

Close