Οι εννιά πιο τρομακτικές λέξεις είναι: «είμαι από την κυβέρνηση και είμαι εδώ για να βοηθήσω», Ronald Reagan, 1911-2004, Αμερικανός πρόεδρος

Η Μπράγκα επιβεβαίωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Καρβαλιάλ

16 Μαΐου, 2022

 Η Μπράγκα επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή της ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο την επόμενη σεζόν.
 Ο πορτογαλικός σύλλογος μετέφερε στον προπονητή την επιθυμία για την παραμονή του, αλλά εκείνος ενημέρωσε ότι έχει αποφασίσει να «κλείσει τον κύκλο» στον σύλλογο και να «ασχοληθεί με νέα αθλητικά πρότζεκτ».

 Έτσι ο 56χρονος Καρβαλιάλ, ο οποίος το 2008 πέρασε από τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, κλείνει τον δεύτερο κύκλο στην Μπράγκα, με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο Πορτογαλίας, την περασμένη σεζόν (2-0 την Μπενφίκα).

 «Η Μπράγκα ενημερώνει ότι ο Κάρλος Καρβαλιάλ ολοκληρώνει τη συνεργασία του με τον σύλλογο. Παρά την επιθυμία που είχε προηγουμένως μεταφερθεί στον Κάρλος Καρβαλιάλ με σκοπό τη συνέχιση του έργου που αναπτύχθηκε, ο προπονητής ανακοίνωσε αυτή τη Δευτέρα (16/5) ότι σκοπεύει να κλείσει τον κύκλο στην Μπράγκα και να αγκαλιάσει νέα αθλητικά πρότζεκτ. Η Μπράγκα τον ευχαριστεί για όλη τη δουλειά και την αφοσίωση που έθεσε στην υπηρεσία του συλλόγου» ανέφερε η ανακοίνωση της Μπράγκα.

 A. Bαζογιάννης