Η πολιτική δεν είναι κακό επάγγελμα. Αν πετύχεις, έχεις πολλά οφέλη, ενώ αν αποτύχεις, μπορείς πάντα να γράψεις ένα βιβλίο - Ρόναλντ Ρήγκαν

Η Μποσλάκ στην πρώτη γραμμή κατά του κορονοϊού

Μετά την αποχώρησή της από τον υψηλό αθλητισμό πριν από τέσσερα χρόνια, η «ασημένια» παγκόσμια πρωταθλήτρια κλειστού στίβου του 2012 στο επί κοντώ, Βανέσα Μποσλάκ, ξεκίνησε μια νέα καριέρα ως φυσιοθεραπεύτρια.

Αλλά ενώ πολλές από τις παλιές συναθλήτριές της εξακολουθούν να αγωνίζονται και να κάνουν όνειρα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες -του 2021 πλέον-, τις τελευταίες εβδομάδες η 38χρονη πλέον Μποσλάκ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του κορονοϊού στη Γαλλία, αφού εργάζεται σε κλινική στο Σεντ Κλουντ (προάστιο 10 χλμ έξω από το Παρίσι).

Η παλιά αθλήτρια δήλωσε ότι με τις συναδέλφους της προσπαθούν να βοηθήσουν με ασκήσεις φυσιοθεραπείας τους ανθρώπους με έντονο βήχα λόγω της COVID-19, ενώ τόνισε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει: «Δυστυχώς όμως δεν έχουμε αρκετές μάσκες. Αν δεν υπήρχαν μερικές μάσκες που μου δώρισε η σύζυγος ενός ασθενούς, δεν θα μπορούσα να δουλέψω αυτή την εβδομάδα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΔΟΥΚΟΥΤΑΣ

Read previous post:
Σ. Τσιόδρας: 32 νεκροί, 95 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, συνολικά 1.061

Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι σημαντικές για τον κορονοιό στη χώρα μας, γι' αυτό παραμένουμε σε επιφυλακή, τόνισε στην αποψινή...

Close