Πολλά ωραία επιχειρήματα έχουν καταστραφεί από κάποιον που ξέρει για τι πράγμα μιλάει. Miguel de Unamuno, 1864-1936, Ισπανός συγγραφέας & φιλόσοφος

Η Μπέρνλι δίνει 3.500 δωρεάν εισιτήρια

Η Μπέρνλι ανακοίνωσε επίσημα την Παρασκευή (07/05) ότι θα επιτρέψει την παρουσία έως και 3.500 φιλάθλων της στο «Turf Moor», για το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της στην εφετινή Premier League κόντρα στη Λίβερπουλ, ξεκαθαρίζοντας πως όλα τα εισιτήρια θα δοθούν δωρεάν.

Οι φίλοι της αγγλικής ομάδας θα λάβουν τα δωρεάν εισιτήρια για τον αγώνα της 19ης Μαΐου, μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης που θα γίνει ανάμεσα στους κατόχους διαρκείας.

«Με αυτή την κίνηση μας δίνεται η ευκαιρία να ανταμείψουμε τους πιστούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που έχουν δείξει απίστευτη υποστήριξη στο κλαμπ καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας», δήλωσε ο πρόεδρος της Μπέρνλι Άλαν Πιτς στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου και πρόσθεσε: 

«Αποφασίσαμε λοιπόν να δώσουμε δωρεάν εισιτήρια για αυτό το ματς. Αν οι φίλαθλοί μας το επιθυμούν, το κλαμπ θα εξετάσει το ενδεχόμενο μετά την κλήρωση, να κάνει και μία δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας».

Οι φίλαθλοι θα είναι υποχρεωμένοι να καθίσουν κατευθείαν στις θέσεις που θα τους διατεθούν και να φορούν μάσκες προσώπου καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στο γήπεδο».

ΚΩΣΤΑΣ ΓΟΥΛΗΣ