Να θυμάσαι πως κάθε ψέμα που σου έχουν πει, ακόμα και σκόπιμα, είναι, συχνά, πολύ πιο σημαντικό γεγονός από μια αλήθεια που ειπώθηκε με κάθε ειλικρίνεια. Halldor Laxness, 1902-1998, Ισλανδός συγγραφέας

Η Μπαρτσελόνα γλιτώνει 32 εκατ. από τη μείωση μισθών

1 Απριλίου, 2020

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δέχτηκαν να δεχτούν μείωση 70% των μισθών τους έχει δώσει μεγάλη ανάσα στον σύλλογο. Τα χρήματα που θα κρατήσει στα ταμεία της η Μπάρτα είναι 32 εκατ. ευρώ!
Τα περισσότερα χρήματα από αυτά θα εξοικονομηθούν από τους αρχηγούς. Μόνο στην περίπτωση του Λιονέλ Μέσι το ποσό της μείωσης είναι 5 εκατ. ευρώ, όντας ο πλέον ακριβοπληρωμένος. Να θυμίσουμε ότι ο Αργεντίνος δώρισε 1 εκατ. ευρώ πριν λίγες ημέρες σε δύο νοσοκομεία. 
Από εκεί και πέρα οι Τζέραρντ Πικέ και Σέρχιο Μπούσκετς θα δεχθούν μείωση 1,5 εκατ ευρώ ο καθένας, ενώ ο τέταρτος αρχηγός ο Σέρτζι Ρομπέρτο θα δεχθεί μείωση 700.000 € . 
Στους ακριβοπληρωμένους παίκτες που δεν είναι αρχηγοί ανήκουν ο Αντουάν Γκριεζμάν, όπου δεν θα πάρει 2,1 εκατ. ευρώ, ενώ τα χρήματα που εξοικονόμησε η Μπαρτσελόνα από τον Σουάρες φτάνουν στα επίπεδα των Πικέ – Μπούσκετς. 

 N. Λάκατας

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από τη μπάλα»

Read previous post:
Ο Phillip Lim θα τιμηθεί στο φετινό China Fashion Gala

Η διεξαγωγή του φετινού China Fashion Gala μετατέθηκε από την άνοιξη το φθινόπωρο, στη Νέα Υόρκη με τιμώμενο πρόσωπο τον...

Close