Ο αληθινός τάφος των νεκρών είναι οι καρδιές των ζωντανών. Τάκιτος, 55-120 μ.Χ., Ρωμαίος ιστορικός

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την συγκρότηση νέου ΔΣ

14 Απριλίου, 2020

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα, μετά την αποχώρηση των έξι μελών, που παραιτήθηκαν λόγω διαφωνιών με τον πρόεδρο Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου. Η σημαντικότερη αποχώρηση ήταν αυτή του Εμίλ Ρουσάουντ που είχε βλέψεις και για πρόεδρος στις εκλογές του 2021. Παράλληλα αποχώρησε ο αντιπρόεδρος Ενρίκε Τόμπας και οι Σίλβιο Ελίας, Ζοσέο Ποντ, Τζόρντι Κασλαμιλια και Μαρία Τεχιδόρ.
Τα πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κατηγορούν τον Μπαρτομέου για κακοδιαχείρηση, καθώς και για το σκάνδαλο που ξέσπασε για την περιβόητη παρακολούθηση των social media. 
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μπάρτα ενέκρινε τον Τζόρντι Μόιξ ως αντιπρόεδρο για τα οικονομικά, Ο Πάου Βιλάνοβα ως θεσμικό αντιπρόεδρο, ο Οριολ Τόμας ως αντιπρόεδρος με δραστηριότητα το εμπορικό τομέα. Η Μάρτα Πλάνα τοποθετήθηκε ως γραμματέας και ο Ντέιβιντ Μπέλβερ είναι ο νέος ταμίας.
Αλλαγές θα υπάρχουν και στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Χαβιέρ Μπόρντας θα είναι υπεύθυνος για την πρώτη ομάδα, ο Χαβιέρ Βιλατζοάνα  για την Barca B, τις ομάδες Νέων και την γυναικεία ομάδα. 
Παράλληλα αποφασίστηκε η Μπαρτσελόνα να κινηθεί νομικά κατά του Ρουσάουντ, για τις δηλώσεις που έκανε, καθώς θεωρούν ότι βλάπτουν τον σύλλογο. Ο Μπαρτομέου πάντως, αρνήθηκε τις κατηγορίες ότι με εντολή δική του η εταιρία δημιούργησε λογαριασμούς κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να διαβάλλει τους μελλοντικούς υποψήφιους προέδρους της Μπαρτσελόνα.

 N. Λάκατας

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τσάβι: «Ελπίζω κάποια μέρα να αναλάβω την Μπάρτσα»

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Κύπρος: Οι παίκτες μιλάνε για πρόταση μείωσης 92%!

Απογοητευμένο δηλώνει το συνδικαλιστικό όργανο των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών της Κύπρου από την πρόταση της ομοσπονδίας της χώρας (ΚΟΠ) και των...

Close