Ο πόλεμος εναντίον μιας ξένης χώρας συμβαίνει μόνο όταν οι τάξεις με το χρήμα εκτιμούν ότι θα βγάλουν κέρδος από αυτόν - George Orwell (1903-1950, Βρετανός συγγραφέας)

«Η Μπάγερν πρέπει να κάνει πολλά λάθη για να χάσει από την Μπαρτσελόνα»

9 Αυγούστου, 2020

Η Μπάγερν Μονάχου θα πρέπει να… υποφέρει πολύ, για να αποκλεισθεί από την Μπαρτσελόνα στον προημιτελικό του Champions League της επόμενης εβδομάδας στη Λισαβόνα, σύμφωνα με τον πρώη μέσο των Βαυαρών, Λόταρ Ματέους.

    Και μπορεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση, να μοιάζει με «σύγκρουση γιγάντων», δεδομένου ότι αμφότεροι οι αντίπαλοι έχουν από πέντε τρόπαια της διοργάνωσης στην συλλογή τους, όμως ο Ματέους «βλέπει» μόνο ένα αποτέλεσμα.

    «Ασφαλώς η Μπαρτσελόνα έχει την ποιότητα να είναι η καλύτερη σε ένα παιχνίδι», δήλωσε ο Ματέους στην «Marca» και πρόσθεσε: «Αλλά νομίζω, ότι η Μπάγερν θα πρέπει να κάνει πολλά λάθη και να κάνει πολλά πράγματα άσχημα για να χάσει από αυτήν τη Μπαρτσελόνα».

    Οι Καταλανοί έχουν νικήσει μόλις δύο από τους 10 αγώνες με αντίπαλο την Μπάγερν και ο Ματέους είναι κατηγορηματικός: «Ωστόσο, σε έναν μονό αγώνα, όλα μπορεί να συμβούν. Κάνεις κάτι λάθος και είσαι εκτός συνέχειας».
 

Γιώργος Διακογιάννης

Περισσότερα στη κατηγορία Αθλητικά Νέα
Κορυφαία επίδοση στα 100μ από την Φρέϊζερ-Πράις

    Η Σέλι Αν Φρέϊζερ-Πράϊς βελτίωσε αισθητά την κορυφαία εφετινή επίδοση στον κόσμο, στα 100 μέτρα.

Close